• Niko1986
    5.7k
    Iako prva ovotjedna utakmica još nije odigrana, otvaram temu za novi podcast. Kao što vidite u goste nam dolazi komentator MAXSporta, nekadašnji član podcasta Utakmicu po utakmicu, a sada jedan od voditelja emisije Totalni nogomet, Ivan Ljubić. U emisiji ćemo proći sve aktualnosti oko Dinama, ali možete postaviti pitanja i za Ljubićev rad na MAXSportu. Naravno u epizodi ćemo osim Genka i Gorice, najaviti utakmicu sezone s Kurilovcem te gostovanje na Poljudu. Sva pitanja za gosta, odigrane ili nadolazeće utakmice ostavite ovdje. Gledamo se u ponedjeljak!
  • NVKOD
    10k
    Kako se određuje tko će komentirati pojedinu utakmicu?

Koja utakmica je bila najbolja za komentirati?
  • rokikaciga
    11.8k
    Jel i vi imate biljeznicu sa biljeskama kao legendarni Peter Drury?

Link: https://www.thesun.co.uk/sport/24332861/peter-drury-commentary-arsenal-man-city-sky-sports/
  • miro
    8.5k
    Kako gledate na razdoblje Zdravka Mamića u Dinamu i njegove metode upravljanja klubom? Kad bi se ukazala prilika, biste li odradili neki opširniji intervju s njim?
  • Efes Pilsen
    15.1k
    Imam dojam kao da je populizam uzeo previse maha i da zapravo neke objektivne analize vise ni nema, a tome u prilog ide i ukidanje dijela emisije o sudenju. Jel zdravo za ligu da kmecanje jednog kluba diktira sve u javnom prostoru?
    Kakvo je vas videnje sudenja u HNLu i mislite li da postoje razliciti kriteriji kod istih sudaca ili nam paranoja oci izjeda?
  • Sajla
    18.4k
    Pozdrav!
    Ovo je više komentar i molba nego pitanje i ujedno isprika što je malo duže. Poslao sam poruku Totalnom Nogometu na IG i ona je pročitana (ne znam od koga), pa mi je odgovoreno da pošaljem mail Max sportu, a za njega ne znam je li pročitan i primljen na znanje.
    Kajkavac sam i izrazito me smeta kako se nakazno izgovara naša prezimena u prijenosima i komentarima, i to već desetljećima. Od VugrinEca ili PolovanEca nekada, do MeđimorEca, ŠivalEca, BanovEca danas. Prehitilo me nedavno na utakmici Lokomotive kad su na terenu bili Posavac i Posavec pa je lopta od Posavca došla do PosavEca, a meni pao mrak na oči. Kao što se ne vozite od Karlovca do ČakovEca, kao što naši "uglednici" ne završavaju u RemetinEcu, a u školi se ne uči o Matiji GubEcu, tako je i s našim prezimenima.
    Glumac - glumca, plovak - plovka, Zovak - Zovka, Zagorac - Zagorca = nepostojano a.
    Črnomerec - Črnomerca, Gubec - Gupca, Polovanec - Polovanca, Vrabec - Vrapca = nepostojano e.
    Oboje su pravila hrvatskog jezika.

Hvala i molim podijeliti s kolegama komentatorima, nadam se da ćete usvojiti :)
  • Paggini
    76.7k
    Jel koristite Krizyeve romane za pripremu europskih utakmica? :snicker:
  • vjeko1701
    23k
    Je li iza kamere ikad bilo nekih većih nesuglasica ili tenzija sa kolegama komentatorima na temu klubova za koji navijate ili lige općenito?
  • Slodobnjak Marka Roga
    36
    Pozdrav svima u studiju i režiji.
    Pitanje za gosta, hoće li biti zajednički podcast ili emisija sa Mihovolim s Tribine. Zanimalo bi me natjecanje vas dvojice. Izazov: tko može držati duži monolog?
  • Twisted1
    1.1k
    Može li sredit album s tvrdim koricama za HNL 25/26? Sigurno ih ima na bacanje u redakciji. Pitam za frenda.
  • Crni86
    20.2k
    nemres sam sebi pitanje postavit :wink:
  • Hnlovac
    4.3k
    Koji vam je najdraži stadion u Hrvatskoj s kojeg se javljate/ komentirate tekmu, također koji vam je najmrži

Također, kakav je život na poluotoku u odnosu na Zagreb, pogotovo svakodnevan?
  • Lexon
    10
    Pozdrav Niko tebi i Ivanu!
    Pitanje: Kako suspreže impulzivne reakcije dok komentira utakmice Dinama? Ili je jedan od onih koji je miran i kada privatno gleda Dinamo? Osobno bih dobio otkaz vjerojatno u 2. minuti utakmice da sam moram komentirati Dinamo..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Kao jedan od rijetkih novinara koji je zasigurno upoznat s problematikom, možete li podučiti kolege novinare (na televiziji i ostale) zašto je važno koristiti pravilan naziv Istrani umjesto Istrijani kako bi što manje hrvatski puk nasjedao na iredentističke podvale koje se neprestano javljaju u Istri i Kvarneru?

Puno pozdrava za najdomoljubnijeg komentatora i televiziju
  • ElDorado
    10.2k
    Kako tumačite neke situacije oko pojedinih igraca koje se nikad ne objasne. Primjer Sergi za Genk ali npr i RPG kojeg smo po Kovi cekali 8 ponedjeljaka, pai Cordoba.
  • Laugreano
    5.3k
    zivo me zanima zasto netko ima problem s tim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.