• IvanS
    520
    Od zadnje nabrojanih igrača, Villar je svakako i najveće ime a i nije baš da je dobio dovoljno prilika. Vidi se da je profesionalac po tome što jasno izražava želju za igrom (ok, društvene mreže su glup način).
    Kada je vidio da trenutno nema minuta za njega, odmah je pristao na posudbu.
    To je svakako za pohvalu.

I dalje smatram da je on za nas pojačanje i da bi nam već danas dobro došao da je tu.
  • C@ptain Koons
    387
    nemam pojma zakaj ga se dopeljalo.. jos k tome dosel odmah na rehabilitacijuJurki

Pa ex precjednica ga je "majčinski nagovorila" da prijeđe u Dinamo, kak se ne sjećaš: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/283823
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Ovo je nepopularno mišljenje, ali po meni je Kacavenda i dalje netko od koga se može napraviti pošteni igrač. Samo je problem i dalje sto nikako da mu se nađe neka prava prirodna pozicija, on ima neku igračku kvalitetu i u HNLu gdje nema tako puno brzih igrača se dobro snalazio na krilu, ali u Europi ne ide tako + ozlijede…. Ivanusec ima sličan problem, a mislim da će i Stojković jednog dana imati kada ga prodamo…
  • rioda
    14.4k

Nadam se da će se to ispraviti kod nas dolaskom Capellasa i ostalih, nevjerojatno je koliko mladih igrača u RH izlazi iz nogometnih škola bez definirane pozicije.

A najgore mi je kad čujem da je igraču prirodna pozicija neka koja se u današnjem nogometu rijetko i igra. Tipa za Ivanušeca je bilo rečeno da se najbolje snalazi kao lijeva desetka u sustavu s dvije desetke. Nemoj me jebat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.