• Mihael2305
    1.4k
    Ajmo dinamooo!

Hoćemo 0:3 danas, nikaj bez tog ne dolazi u obzir.
  • Ivdzo11
    9.3k
    Albanski reprezentativac ipak se pojavio u zrakoplovu koji se otisnuo s Tuđmana. Bilo je to svojevrsno iznenađenje jer smo, zbog bolova u leđima, imali informaciju da otpada za Genk. Međutim, Dinamov liječnik Ivica Smodek često je čudotvorac, možda bi se mogao kandidirati za America’s Got Talent, možda bi zaslužio “golden buzzer”. Pokušat će sve za osposobljavanje Hoxhe, ali ipak nam se čini da bi nastup albanskog reprezentativca bio preveliki rizik, tako da na lijevoj krilnoj poziciji očekujemo uskrsnulog Gabrijela Vidovića, na desnoj strani Franu Topića, a u špici Monsefa Bakrara.

Tu su jos Noa Mikic i Zebić
  • NerminB
    993
    Sad te zove DINAMO. Sretno plavi!
  • masacusec
    7.3k
    Imal korteoZVONZI

Ima, ali nisi pozvan!
  • hb1
    428
    Sretno svima u Belgiji, na terenu i na tribini!
  • Niko1986
    5.7k
    Ako je istina dosta čudno…

No, zato još uvijek nije jasno što se dogodilo s Dominguezom i zašto je on nije otišao na put. Naime, zadnjih je dana normalno trenirao, u Varaždinu nije igrao, ali je bio na klupi, niti je itko spomenuo da ima nekih većih problema. Protumačeno je to kao mali odmor, da bi spreman dočekao utakmicu u Genku. Kažemo, ništa još u utorak nije ukazivalo da ga neće biti u Belgiji.

A onda su u srijedu u Dinamu odlučili da Dominguez ipak ne putuje u Genk. Što je, kako doznajemo, iznenadilo mnoge, svi su se pitali što se dogodilo, zašto ga odjednom nema? Dobro, nije prvi put da neki igrač u zadnji tren, nekoliko sati prije ukrcaja u zrakoplov otpadne iz kadra. No, u ovoj je priči neobično to što je, navodno, sam Dominguez bio u čudu kad su mu rekli da ne ide u Belgiju!? Blago rečeno. Kao da ni on nije znao da je ozlijeđen i da nije 100 posto spreman!?

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/neocekivana-odluka-i-sergi-je-bio-u-cudu-kad-su-mu-rekli-da-ne-ide-u-genk/158274
  • NKDZ86
    7.6k
    sad kad ni sam ne zna da je prodan :rofl: (ko Kule). Boban dodaje gas i Dominguez je novi igrač mls kluba za 10 mil evra.

danas igralci ostavite zadnji atom snage, zadnju kap znoja, idemo po prolaz, nema predaje!
  • javolimtebejako
    4.3k
    koje još misli su se kolale po Sergijevoj glavi, ako Ničota zna

"Jesu li možda u Maksimiru procijenili da je zbog očitog pada u formi i nekoliko neuvjerljivih ili lošijih utakmica za njega i za klub bolje da propusti dvoboj u Genku? "

pa u tom slučaju bi valjda na klupi samo bio a ne ostao u Zg kompletno
  • Dzoni
    4.2k
    Ako ne zaigra ni protiv Gorice, onda je stvarno nešto jako čudno
  • Fan
    2k
    Ovo je možda utakmica u kojoj najmanje očekujem u zadnjih 10 godina (a da protivnik nije space shuttle za nas).
    S obzirom na izostanak Hoxhe, Belje i Domingueza, teško je očekivati da ćemo se u Zg vratit bez poraza, ali jebiga, nada uvijek ostaje, nada da će Vidović i Stojković odigrat utakmice karijere, nada da će Bakrar zabit hat-trick, nada da se Topić neće saplest kod ključnog dodavanja/šuta...
    Jedina mi je želja da stvarno poginemo na terenu pa šta bude, bude, za drugo ćemo lako.
  • Crni86
    20.2k
    I ak je razlog slabija forma valjda ga opet vodis pa ostavis na klupi…. A ne da se stavis u situaciju da su prva zamjena ktc, zebic i goda

Ful cudno
  • Bratić
    140
    Mogao sam i ja bez grča odradit tu presicu u njegovo ime.
    Svaki put: svjesni smo svojih grešaka jel tako? Mora to bit bolje ali vjerujemo, stvarno vjerujemo da možemo to pobjedit i proć dalje.

Trener mora našpanat ekipu, ako on stvarno ulazi u tekmu sa riječima samo hrabro i odlučno onda jbg, nije ni čudo da se useremo. U nogometu par posto čini ogromnu razliku, a taman si par posto jači, brži ako uđeš u tekmu nabrijan.. po meni krilno i bolja priprema u smislu psihičkog stanja igrača i mi smo 30% jača ekipa
  • ElDorado
    10.2k
    Ovo s Dominguezom mi je potpuno cudno ak je istina da nije ozljedjen.nadam se da nije nastavak niza nikad objasnjenih poteza oko pojedinaca
  • Netkos
    98
    Meni nije jasno zašto novinari ne postave pitanje o kakvoj ozlijedi se radi na press konferenciji. Kovačević je rekao da ga neće biti zbog ozlijede i nitko ne pita o kakvoj ozlijedi se radi, koliko će izbivati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.