• Crusades
    22.3k
    Ušlo se i na istok bez problema sa kartom na mobu.
  • lukaoj
    178
    Frend i ja dosli na ticket point i pitamo mi njih jel nam mogu dati fizicke karte jer smo kupili online. I kaze lik kao da mora provjeriti i nakon par minuta kaze da moze, ali da moramo poslati karte nekome na wap. I sad frend posalje i za 2 minute kaze lik gotove su vam karte, samo odite do vip tribine i tamo vas cekaju. Mi odemo tamo i zena nam donese isprintane karte na a4 papiru crno bijelo.
  • MateG
    185
    Nakon dva gostovanja, vraćamo se na svoj Maksimir!

⚽️ 24. kolo SuperSport HNL-a
    HNK Gorica
    ️ Stadion Maksimir
    Nedjelja, 1. ožujka, u 17:15 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

VAŽNO ⚠️
    U sklopu priprema za prelazak na stadion u Kranjčevićevoj, na kojem neće biti mogućnosti fizičke kupnje ulaznica, GNK Dinamo postupno prelazi na u cijelosti online prodaju ulaznica.

ZA UTAKMICU PROTIV GORICE ULAZNICE SE NEĆE PRODAVATI NA TICKET POINTU, VEĆ ISKLJUČIVO ONLINE ❗️

Online prodaja ulaznica započinje u utorak, 24. veljače, u 11 sati i završava na dan utakmice, 1. ožujka, u 18:00 sati.

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 7 € (samo članovi)

✅ Godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu
    ✅ Članovi svoje besplatne ulaznice za tribinu Zapad dolje mogu preuzeti online

Ne možeš doći na utakmicu? Prepusti svoje mjesto onome tko može do nedjelje, 1. ožujka, u 12:00 sati i osvoji bodove u Programu vjernosti!

Vidimo se na Maksimiru!
  • Liks90
    4.1k
    Jel ko ubro u 11 stanje za Goricu?

Ja sam ubrao 4441
  • Dinamo iznad svih
    619
    Kad bi trebale izac ulaznice za derbi?
  • Josip Frank
    247
    Znači od ovog puta se ulaznice kupuju online? Hoće li se ulaznice dijeliti udruzi ili ide po ustaljenom rasporedu: godišnjaci, članovi, pa svi ostali (kojih u praksi nema)
  • don
    18.6k
    nikad se nisu dilile udruzi za derbi poput Rujevice
  • Derby
    788
    Znači od ovog puta se ulaznice kupuju online? Hoće li se ulaznice dijeliti udruzi ili ide po ustaljenom rasporedu: godišnjaci, članovi, pa svi ostali (kojih u praksi nema)Josip Frank

Bojiš se da ćeš ostati bez ulaznice? Zadnji derbi koliko se sjećam nismo rasprodali jug, ostalo je nešto bilo.

Sad za Genk ostalo i za članove, nisu godišnjaci sve uzeli.
  • Josip Frank
    247
    Bojiš se da ćeš ostati bez ulaznice?Derby

Mislim da je i više nego očito...
  • pešća
    1.1k
    Znači od ovog puta se ulaznice kupuju online?Josip Frank

Zašto bi tako bilo? Do sada se za Split uvijek uzimalo na ticket pointu, a prelazak na online prodaju za domaće utakmice je zbog prilagodbe za Kranjču, a ne gostovanja.

To kako se prodaju ulaznice za gostovanja valjda ovisi o domaćinu a ne o nama.
  • lukaoj
    178
    a od kud to tebi? To uopce nije do nas. Ako Hajduk kao i inace posalje fizicke ulaznice prodavat ce se na ticket pointu. Tako je bilo i sa Karlovcem. Nije bilo online karata jer je Karlovac poslao samo fizicke karte. Vjerovatno isto tako i Hajduk radi.
  • Liks90
    4.1k
    424 prodano za Goricu do sad
  • Josip Frank
    247
    na kraju moje rečenice jasno se vidi upitnik... a Karlovac je glupa usporedba jer smo u međuvremenu zatvorili ticket point, a koliko je meni poznato nismo ga otvarali dosad
  • IvanPerić1945
    284
    a neće prije ponedjeljka sigurno 2.3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.