• austrijanac
    10.2k

Hocemo duplericu u Gazzeti
  • NerminB
    989
    Kakav kovacic. Covjek moze jos par sezona odigrat u dobrim klubovima liga petice.

Isto tako nisam ni za dolazak luke.
  • Paggini
    76.5k
    meni je nevjerovatno da su Kova i Misic generacijabazooka93

Jebote Kovačević izgleda fkt loše za 31 godinu
  • bazooka93
    160
    ja bi radije kramaric ali sam je izjavio ipak ne
  • rioda
    14.3k
    Kovačića znam da se kontaktiralo još prošle godine, a od svih tih naših potencijalnih povratnika on mi se čini najizgledniji.
  • rokikaciga
    11.8k
    Kova je od malih nogu bas veliki Dinamovac i sigurno je zagrijan za eventualni dolazak, ali ne znam hoce li to biti sa 31 godinom
  • Dzoni
    4.1k
    Ako smo niotkuda doveli Bennacera u Dinamo, vjerujem da možemo dovesti i Kovu i Modrića nazad.
    Bili bi budale kad ne bi iskoristili njihove i igračke i marketinške vrijednosti
  • Nolifer
    14.1k

Apsolutno se slažem s tobom kolega. Još i Krama u napadu, taman sve :ok: :fire:
  • Orc123
    15.2k
    Kovacic definitivno Da, i mislim da ne bi imao ni on nista protiv toga. Modric? Ohladio se od toga, a i sumnjam u njegovu zelju, Kramaric? Ne, nista osobno ali mislim da nam nije neophodan....

Znaci Kovu vrlo vrlo rado!
  • Denle
    45
    Kovacic zaradjuje 9 milijuna eura godisnje u Cityu, a ugovor mu istjece iduce godine.

Cak i da ga zelimo dovesti na posudbu i da mu preuzmemo 30% place, to bi opet bilo 3 milijuna eura za jednu sezonu.

To bi se samo isplatilo ukoliko bi postojao dogovr da Kovacic nakon posudbe dodje kao slobodan igrac u Dinamo.

Inace pisi propalo.
  • MarK
    1.4k
    Protiv sam dolaska igrača od 35+. Zauzimaju mjesto mladima i vrlo upitne motivacije su. Kad se sve zbroji veliko je pitanje hoće li biti ikakva prevaga na terenu. Mišljenja sam, vjv nepopularnog, da bi Modrić bio loš u hnlu. Kad bi opet zaigrao na ovim oranicama pred 1000 ljudi daleko od glamura, protiv nabrijanih anonimaca što idu u kost, ohladio bi se brzo. Pa kome normalnom bi se dalo doći iz vrhunskih klubova i uvjeta u ovaj mordor od lige i ostati motiviran?
  • Crni72
    213
    Kova full nerealno. Inače moj najdraži ex Dinamovac (u igračkom smislu). Vječito podcijenjen, samozatajan. Ako ga Cty ne produži- doslovno može birati gdje želi. Možda za 2-3 sezone. Tko zna? Inače nisam za te povratke igrača u veteranskim godinama ali jedan mačak svjetske klase bi nam sjeo ko budali šamar. Samo ja bih volio da se netko od tih povratnika vrati iz ljubavi prema klubu i navijačima i odigra još 1-2 sezona za kikiriki. Za raju. Jebeš one spike- odrekao se puno para da bi koda nas imao plaću 2 miljke godišnje....
  • mali M
    9.6k
    Bote po stoti pot poceli tu raspravu o Modricu? :meh:Facke

Bomo! :lol:
  • Jos-Optimus
    9.8k
    apolsolutno bi to bio najbolji mogući potez
  • scooniepenn
    6.4k

Već sam ranije pisao da sam na jednom eventu za klince koji je organizirala njegova žena prije dvije godine pričao kratko s njim. Rekao sam mu da sam veliki Dinamovac i da bih kao svaki pravi navijač Modrih volio da se vrati prije veteranskih godina. Rekao mi je uz smiješak da zna da nije ostavio pravi trag i da bi volio. Naravno da je moglo biti kurtoazno, ali energija mi se nije činila takvom. Osim toga, oni se planiraju vratiti u Zagreb i to njegova žena želi i radi obiteljskih, ali i poslovnih razloga. Zato mislim da bi to Boban mogao realizirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.