• Zoran
    520
    Danas mi je palo na pamet di bi Rudeš igrao najesen u slučaju da uđe u HNL pošto nemogu tri kluba dijeliti 1 stadion? Al vjerojatno Zaprešić kad dopustaju Vukovaru drugu županiju, onda bi morali i Rudešu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Po novom pravilniku ne mora više bit županija nego krug 50 km, što znači da može Zaprešić ili Gorica
  • Borovljanin
    497

Ako dobe stare reflektore s Kranjče, koji još stoje na Hipodromu, možda mogu i kod sebe igrati.

Zadnji put kad su bili u HNL, igrali su neke tekme tamo, ali samo kad ima dnevne svjetlosti
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Mislim da uz reflektore nemaju potrebnih 3000 mjesta. Doduše i to se može montažno nadogradit ako se ima volje i novaca. Lijepo bi bilo u svakom slučaju da kvartovski klub mogu gledat ljudi u svom kvartu
  • Jaro
    11.9k
    potrebnih 3000 mjesta.Tvrdica McTvrdi

od svih mogucih uvjeta - ovaj je bogme najdebilniji…
  • Zoran
    520
    Pa i nije. Ako hoces lovu koju dobe prvoligaši, daj se i prilagodi sa uvjetima malo. Jedno bi, a drugo nebi.
  • Twisted1
    1k
    "Grublji radovi trebali bi biti gotovi u travnju, a obrtnički su planirani za kraj ožujka. S druge strane, glavni građevinski radovi, uključujući i konstrukciju krova trajati će do lipnja. Nakon toga slijedi uređenje interijera, javne površine i terena."
  • mokoxax468
    1.6k
    Znači do 6. mjeseca grubi radovi, realno da interijeri, teren i slično traju i 3-4 mjeseca, stadion bi bio spreman za licenciranje vjerojatno u 9. ili 10. mjesecu. Znači moguće otvorenje krajem godine je realno ako uzmemo licenciranje od cca 2 mjeseca
  • keppi
    554
    Bojim se da će nas iduće 3-4 godine pratiti problem travnjaka.
    Kroz sve to vrijeme trebali bi igrati na istom terenu kao i Lokomotiva.
    Meni se trenutno teren na Maksimiru čini podosta loš, iako je naravno zima pa i ne može biti ne znam kakav, ali utakmice svake nedjelje, pa i između vikenda mogu biti problem (europa, kup).
    Mi smo loši travnjak ponekad znali i sami zamijeniti, ali nisam baš siguran koliko će vodstvo Lokomotive imati želje ulagati u travnjak ....osobito u sjeni trenutnih, rekao bih ne baš bajnih odnosa između njih i nas.
  • Droljo
    25.6k
    Umjetna trava.
  • NORTE
    22.7k
    uzmimo ipak u obzir i da baš nikome nije u interesu da to traje dugo - ni Strabagu koji želi da sve ispadne savršeno s ovim projektom, ni Gradu koji će se htjeti što prije pohvaliti funkcionalnim stadionom, ni Državi koja ništa ne može dobiti odgađanjem za koji mjesec, ni HNS-u koji jedva čeka pristojan stadion u ligi, ni UEFA-i koja ni sama više ne može gledati Maksimir, ni Klubu koji… to ne treba ni objašnjavati. Naravno, pod uvjetom da sve bude tehnički na traženoj razini, a svi vjerujemo da će biti.

Ne kažem da “sigurno za 11 mjeseci igramo tamo europsku utakmicu” jer to ovisi o puno previše parametara u ovom trenutku, ali očekujem da sva potrebna birokracija bude maksimalno brza - koliko joj to pravila struke i zakonski rokovi dopuštaju.
    Bosskovitz

Nisi uzeo u obzir ključnu stvar, protiv koga ćemo igrati europsku tekmu u siječnju :wink:
    Ako to bude neki pravi velikan onda je 100% Maksimir koji ima duplo veći kapacitet.
  • fakin
    3.2k
    ja baš mislim da bi bilo puno bolje i pristojnije da recimo real ili barcu ugostimo na novom vrhunskom stadion makar kapacitet bio duplo manje od ruševine naše
  • miro
    8.5k
    Ma pusti pristojnost, nego da Vinicius osjeti i znoj s tribine dok plače
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention