Zagi
Pa kaj onda? Nije ni Zvone nepogrešiv.mislim tehnicki si prozivas i sefa onda tim rijecima — Crni86
Crni86
Tehnički ga je onda prozvao i stavljanjem Villara na permanentnu klupu. — Zagi
A mi tezimo europi ili da imamo igraca koji protiv varazdina i istre moze nesto napravit? Na kraju moramo gledat gdje je najveci potencijal tog igraca, a ne kao e fali nam krilo bude bio solidno krilo. Potpuno pogresna strategija.Vidović je za HNL dobro krilo. Protiv europskih klasnih bekova .... teško — Zagi
Ak je trener ovo izjavio nije bas iz nicega. Ko je pricao da vida ne moze na krilo? Fb strucnjaci? Kaj se trener sad na njih osvrce, ako vec nije misljeno na sefa? Ne znam, po meni glupa i ne potrebna izjava koja ostavlja mogucnost svakakve interpretacije. Bilo je mnogo boljih nacina pohvalit Vidu za igru na krilu, ovo je samo nabijanje na nos nekome (nemamo pojma kome) da je on bio u pravu. Vodi borbe s vjetrenjacama. Bolje bi mu bilo da se koncentrira na takve amplitude u nasoj igri, a ne na te borbe. Ponavljam ak je uopce to tak izjavio.Rade se opet problemi niizčega. — Zagi
Zagi
A mi tezimo europi ili da imamo igraca koji protiv varazdina i istre moze nesto napravit? Na kraju moramo gledat gdje je najveci potencijal tog igraca, a ne kao e fali nam krilo bude bio solidno krilo. Potpuno pogresna strategija. — Crni86
Crni86
Zagi
Zagi
Crusades
Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.