• Zagi
    15.6k
    sokrat.jpg

Ne znam. Niti zna itko tko piše na ovoj temi. Najmanje ovi koji su sigurni.
    Boban vjerujem dvoji, di nebi mi.
  • Žan
    830
    Kaže ovaj trenerski fenomen: “Pričalo se da Gabriel Vidović ne zna na krilu, a danas top.” Čovjek od deset utakmica odigra jednu na bljesak na toj poziciji, što je 10 posto učinka. Ako je to dokaz da zna, onda stvarno.. Odlazi !
  • Crni86
    20.1k
    Pričalo se da Gabriel Vidović ne zna na kriluŽan

Pa njegov sef je ustvrdio da je vidovic jednostavno prespor za krilo kao i Dabac te da bi bio bolji na osmici. Ak je ovo izjavio fakat ga ne kuzim… mislim tehnicki si prozivas i sefa onda tim rijecima
  • Fan
    2k
    Njegova krivica za užasno prvo poluvrijeme, njegova zasluga za odlično drugo poluvrijeme.
  • Zagi
    15.6k
    mislim tehnicki si prozivas i sefa onda tim rijecimaCrni86
    Pa kaj onda? Nije ni Zvone nepogrešiv.
    I to je ... ok

Tehnički ga je onda prozvao i stavljanjem Villara na permanentnu klupu.

Vidović je za HNL dobro krilo. Protiv europskih klasnih bekova .... teško

Danas smo igrali HNL i Vida je odigrao jako dobro taj period na krilu.
    Rade se opet problemi niizčega.
  • Crni86
    20.1k
    Tehnički ga je onda prozvao i stavljanjem Villara na permanentnu klupu.Zagi

Mozda je to bilo dogovorno. Na kraju nikoga nije prozivao za to zar ne? A nije ni Zvone reko da Villar treba igrat, vec je reko da je frajla i da je zasluzeno tu di je. Skroz drugaciji kontekst situacije.

A ovako je malo skakljiva izjava ako Zvone na clanskom danu kaze da cemo Vidu razvijat kao osmicu pa isto Dabac potvrdi u velikom intervju.

Vidović je za HNL dobro krilo. Protiv europskih klasnih bekova .... teškoZagi
    A mi tezimo europi ili da imamo igraca koji protiv varazdina i istre moze nesto napravit? Na kraju moramo gledat gdje je najveci potencijal tog igraca, a ne kao e fali nam krilo bude bio solidno krilo. Potpuno pogresna strategija.

Rade se opet problemi niizčega.Zagi
    Ak je trener ovo izjavio nije bas iz nicega. Ko je pricao da vida ne moze na krilo? Fb strucnjaci? Kaj se trener sad na njih osvrce, ako vec nije misljeno na sefa? Ne znam, po meni glupa i ne potrebna izjava koja ostavlja mogucnost svakakve interpretacije. Bilo je mnogo boljih nacina pohvalit Vidu za igru na krilu, ovo je samo nabijanje na nos nekome (nemamo pojma kome) da je on bio u pravu. Vodi borbe s vjetrenjacama. Bolje bi mu bilo da se koncentrira na takve amplitude u nasoj igri, a ne na te borbe. Ponavljam ak je uopce to tak izjavio.
  • Zagi
    15.6k
    A mi tezimo europi ili da imamo igraca koji protiv varazdina i istre moze nesto napravit? Na kraju moramo gledat gdje je najveci potencijal tog igraca, a ne kao e fali nam krilo bude bio solidno krilo. Potpuno pogresna strategija.Crni86

Nula nula je na poluvremenu , a Hoxha igra loše. Varela je još za kurac.
    Lako za strategiju, treba dobiti Varazdin.
  • cibona
    7.9k
    Vidim razina pametovanja i hvalisanja nakon HNL pobjeda je vrlo usporediva s jakirovim izjavama u proljeće 2024.

S razlikom da je potonji ipak davao konstruktivnije i razgovjetnije rečenice.
  • Crni86
    20.1k
    razumijem kaj oces rec i bilo je vatrogasno rjesenje, ali si izbjego odgovor na moje pitanje cemu mi to tezimo? Ako tezimo stvaranju igraca koji moze nekaj napravit protiv varazdina, a u europi ne moze prdnut onda je kova u pravu sa izjavom.

A ukoliko tezimo da izvucemo maksimalno iz svakog igraca te da stvaramo igrace koji ce u europi radit razliku onda je kova u potpunosti u krivu jer ne vidi siru sliku, vec je zapeo u toj maloj slici zvana hnl.

Ja bi ipak volio tezit ovom drugom, a volio bi i da trener tako pocne razmisljat. Mislim da bi poceo radit i puno bolje svoj posao kada bi taj mindset promjenio.
  • Zagi
    15.6k
    Jel krenuo Vida u vezi? Je.
    Nije odigrao nešto baš dobro prvo pol i rezultat nije na razini.

I kaj sada da Kova napravi?
    Utakmicu mora dobit. Momentum mora pokrenuti. Za to mu treba idealni dzoker sa klupe Stojković.
    Hoxha nemre više jer je krenuo u prvi razred male škole za bombaše.

Napravio je najlogičniju moguću rošadu. Hoxha van , Vidović na krilo , Stojković unutra.
    Dobili smo 4:0 drugo poluvrijeme.
    I opet nije dobro. Za Vidu je glavno da igra. Lijeva osmica ili lijevo krilo koje se mijenja sa lijevom osmicom ... Nije nogomet tak rigidna igra.

A kaj se tiče te ideje sa početka sezone...
    Villar , Vinlof , Vidović nije funkcioniralo , time ni Vidović na krilu.
    Samo ... To su bile prve Vinlofove tekme od kada je dosta napredovao (trenerska zasluga koliko i njegova individualno), a Villar je bio tak dobar taj period da je već maknut.
    Tam gdje je maknut ne igra.

Mozda je najmanje kriv (a ponajviše ispaštao) upravo Vidović na krilu?

Hoxhi je ovo zadnja polusezona u kojoj mora pokazati klasu. Koliko god mi je drag, zadnjih par tekmi sam počeo gubiti nadu. Jednu tekmu dobar, dvije tekme ništa. To nije trazeni nivo.

Od Vide mi se ne odustaje baš tako lako. A i Vinlof bi cijenio dobiti koju loptu kada ide u overlap.
  • Praskaton
    5.6k
    Za to mu treba idealni dzoker sa klupe Stojković.Zagi

Prvo je bio gora zamjena od Ljubičića sad je idealni dzoker.Sljedeće sezone si u fan clubu,polako..
  • Zagi
    15.6k
    Moj stav je oduvijek bio da je dobar ali samo kada ulazi sa klupe. Kada starta i mora čuvati energiju , slabo.
    Zato je taj dio i podcrtan. Zna to Crni jako dobro (i vjerojatno ga nervira :heart: )
  • Crusades
    22.3k
    Još malo na temu "konkurencije"... budući da se ne može ne spomenut Jakira. Na proljeće 2024 godine, od nadoknade protiv Lokomotive u prvoj utakmici do osiguranja naslova protiv Osijeka smo odigrali 17 utakmica, od tih 17 utakmica njih samo 5 smo pobijedili s više od jedan razlike (Rudeš vani, Istra doma, Belupo doma, Gorica vani i doma) ili ti ga naknap. Znači sve klubovi iz donjeg dijela ljestvice.

Tad se pričalo o karakteru ekipe i trenera.

O prošloj sezoni ni neću.

Tad je famozna konkurencija bila znatno jača pa se sad sprda s ovosezonskim pobjedama (14 zabijenih golova i 1 primljen od početka proljetnog djela)?

Sasvim legitimno bi bilo da se s Kovom ne nastavi sljedeće sezone, ali količina hraćkanja po treneru (i klubu generalno) je nenormalna.
  • Crni86
    20.1k
    vrtimo se u krug, ti prepricavas sta je bilo i di je bilo. Sve je to meni jasno za vidu. Jasni su meni i kovini potezi te sam ih pohvalio

Mi pricamo o njegovoj izjavi, a ne o svemu kaj si ti pisal. Ako se on zadovoljava hnl uspjesima pa je vida u hnlu na krilu uspjeh - fair enough.

Ja ciljam vise. A vjerujem da i decki iz sportskog sektora ciljaju vise. Na kraju vjerujem da je vidin potencijal puno veci od iznaprosjecnog hnl krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.