• FazeN
    5.8k
    Plus baš je čudno da je Scott bolji od "donedavnog juniora", igrač koji je 10 godina stariji i igrao u 2 najbolje lige na svijetu haha,
  • scooniepenn
    6.4k

Nisam se do sada ukljucivao, jer Dominguezovu klasu ne trebam braniti. Ona je cinjenicna, kao sto je i normalno da ce biti i pogresaka. No, kritizirati ga nakon Genka je besmisleno, jer je odigrao u globalu prilicno dobru utakmicu. No, daj mi molim te reci iz koje ti perspektive procjenjujes da on ne vrijedi 10 milja? Evo, bas me zanima. Stodra nisam te prepoznao odmah.
  • Dzoni
    4.1k
    Tužno je vidjeti kako Dinamov puk priupituje kvalitete svojih ekstremno talentiranih igrača, dok s druge strane pojedini klub južnije uzdiže upitnu kvalitetu do statusa božanstva.
    Najgore od svega, to priupitivanje će najviše koštat nas jer onda će i stranci sumnjati u njih, dok one koje se hajpa će se puno lakše prodati
  • pjetlić
    275
    Ja ne mogu razumijeti tekstove da ga se mice radi lose forme.
    Pa lik je cudo, ima koju slabiju reakciju, ali je po meni nezamjenjiv.
  • Jaro
    11.9k
    “Groblja su puna nezamjenjivih”, u nasem slucaju - zema “Bivsi igraci i treneri”.
    Igrac koji padne u formi zasluzuje odmor - pogotovo ako taj pad forme utjece na cijelu momcad i rezultate i pogotovo ako imas zamjenu istih/slicnih kvaliteta. Kao sto forsanje Varele, a blokiranje bilo kojeg drugog klinca salje poruku tim drugima da se ne nadaju nicem i traze srecu drugdje, tako i ignoriranje Dominhuezove losije forme i niza pogresaka govori Galesicu da se ne mora truditi - svejedno radio ili ne. Bas kao sto je manjak rotacije na pocetku sezone svima van obih 12-13 rekao da su nebitni pa znamo kak se desilo kad su postali bitni i potrebni…
    Ni samo HNL ne mozes iznijeti sa 13 igraca, a pogotovo ne HNL, kup i Europu - nismo Slaven jebeni Belupo gdje je jedini cilj ostanak u ligi.
  • Xpert1992
    440
    Pa igral bude Dominguez od prve u cetvrtak, u to sam prilicno siguran, danas je vjerojatno dobio postedu da odmori do Genka.
  • pjetlić
    275
    Ja sam skroz suglasan da ga se odmori i apsolutno ne vidim razlog da netko igra stalno tko god da je (vidi Misic), samo sam se reflektirao na clanak koji skoro da govori da je kaznjen protiv Vz.
    Nije tema, ali je vrlo upitno je li Varela spreman za seniorski nogomet, za Dinamo nije po meni sigurno.
  • Cif
    468
    hoćemo mišića odmarati?
  • Jos-Optimus
    9.8k
    eno ti 2 poraza kad smo ga odmarali, svi treneri koje smo imali, baš svi su kreteni jer im je bio nezamjenjiv
  • tp1997
    2.6k
    Mišić nek lijepo dobije žuti, pa će fino odmoriti protiv Gorice i još ga sigurno imamo za tovare, vuk sit ovce na broju
  • Cif
    468
    baš svi su kreteni koji ga računaju do amena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention