• wolfgang14
    3.6k
    Mislim da će Osijek napravit sad neku seriju 3 tekme 7 bodovaTvrdica McTvrdi

iskreno ne vidim kako će doć do 7 bodova. Ovo nisu lake utakmice za osijek. Ja bi prije rekao MOŽDA 3 boda uzmu gorici. Tu i tamo neki remi i u ovih narednih 7 utakmica, ja bi rekao 5 bodova plafon

image.png
  • Droljo
    25.5k
    Osijeka kad krene derat će sve redom. Posložit će se oni.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Ha kad si zadnji nijedna nije laka logično jer su svi iznad tebe no kažem makar na Čolina aut taktiku negdje će im se otvorit. Čak i da fasuju sutra Sopić će dobit otkaz i taj netko novi će na galvanizaciju nešto izvuć.
  • jedan u nizu
    17.5k
    Osijeka kad krene derat će sve redom. Posložit će se oni.Droljo

Taman ce se poslozit kad budu trebali derati guzove u Prvoj NL.
  • Droljo
    25.5k

Budemo videli
  • Jos-Optimus
    9.8k
    Ne znam, kada bi Osijek ispao...to bi bila najača momčad HNL-a ikada koja je ispala u drugu ligu. Moraju iščeprkati neke bodove kad tad
  • Droljo
    25.5k
    Budu se 'neutralni' pobunili. Kak je za hr nogomet dobro da hajduk bude tu i tamo prvak tak nije dobro da osijek ispadne...
  • NORTE
    22.6k
    Doba velikih nerelnih snova navijača Osijeka je završilo.
    Ako Orban izgubi vlast u Mađarskoj onda je to i konačni kraj mađarskog projekta ulupavanja mađarske love u nk Osijek.

Iz ove perspektive pogotovo, Osječani su se odlučili na preveliki stadion, sanjajući da će postati nešto u hrvatskom nogometu i redovno igrati Europu.

Kapacitet od 8 tisuća (natkrivena Rujevica), možda i 10 tisuća, bio bi im bolja opcija i imali bi svoje grotlo s malim kavezom za goste, kao što je stanje u Rijeci, gostima 5% i ne može drugačije.

Ovako ih je realnost vrlo brzo stigla i sad su unatoč mađarskoj lovi opet pred ispadanjem iz lige.

Da im je Pampas prevelik zalogaj bilo je jasno čim su ga otvorili.
    Mislim da su već na drugom gostovanju dinama tamo postavili ono platno uz kavez.
  • dmil
    1.4k
    Osijek ce se brzo strmoglaviti ako Orban izgubi, kao i svi ostali mađarski projekti u okolnim zemljama. Imali su priliku sa svjezim kapitalom izgraditi samoodrzivu pricu, ali i Sakalju i Mestrovicu prije njega je bio prioritet izvlaciti pare iz kluba u svoje dzepove (Sakalj s gradevinskim zemljistima u gradu, Mestrovic koji je krao materijal za svoju vilu).

Samo odrzavanje stadiona i kompleksa ce klub otjerati u bankrot, a lako moguce i da ce ostati bez predsjednice koja je tu postavljena preko ocitog nepotizma i bez relevantnog iskustva, tako da ce klub ostati izlozen ekipi iz Cepina i razno raznim strvinarima koji ce doci ocerupati ono sto je ostalo.
  • Dzoni
    4.1k
    Idući tjedan im je krucijalna tekma za njihovo postojanje protiv Vukovara, izgube li i to, u blatu su do kraja
  • Hnlovac
    4.3k
    Danas ce Istra zesce spljugat od Gorice

Na Drosini valjda 40ak Goricana, vise nego kaj bi Kohorte doslo sigurno
  • Krizy
    68.5k
    Na Drosini valjda 40ak Goricana, vise nego kaj bi Kohorte doslo sigurnoHnlovac

Ja vidim samo jednog Goričana na klupi Istre :razz:
  • Dzoni
    4.1k

Neka, što više klubova ima navijače za sobom gdje god igrali i kakvi god oni bili, to bolje
    Kad god vidim ljude na južnoj tribini Maksimira, tko god tamo bio, uvijek ću biti sretniji nego da gledam u potpunu prazninu
  • Mr Anderson
    17.9k
    Turopoljci došli busom na izlet u Istru.
  • Omake
    15.9k
    Šta Gorica promašuje, Zeusa ti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention