• djusko
    16
    Vjerujem da je struka htjela dopeljat pojačanja u veznom redu i na krilima, ali nisu našli igrače koji zadovoljavaju kriterije. Bolje da je tak nego da smo kupili neke poluigrače koji ne bili pojačanja i dobili bi minute na kapaljku. Za hnl imamo dosta igrača, na ljeto se treba pojačat i napast LP.
  • Zagi
    15.5k
    Svašta. Očito napredujemo.
    Samo ne tempom kojim večina ljudi očekuje.

Tempom da je zadnjih par godina bio san i nastavljamo gdje smo stali protiv Tottenhama.
    Nije bio san, nismo tamo i tebati će vremena da do tamo dođemo.
    Jednom kada to ostvarimo , nadmašiti ćemo taj uspjeh.
    Strpljenja.
  • scooniepenn
    6.4k
    Nakon sto sam se napokon utoplio i otusirao nakon jos jednog krasnog cetvrtka na divnom Makismiru pomalo se slijezu dojmovi. Ako na stranu stavimo rezultat koji je los i tu se nema sto puno dodati, meni je puno veci problem sto ja ne vidim neki veliki pomak u odnosu na ranije potope ove sezone. Cinjenica je da smo imali puno vise sansi nego u prijasnjih 5 poraza, ali neovisno o tome ostane dojam da mi i dalje nismo u stanju 30 minuta od 90 igrati presing. Igrati protiv jednog Genka 85 minuta u srednjem bloku, na nasem Maksimiru je meni pokazatelj da nas trener jednostavno nije u stanju donijeti pomak. Uzet cemo mi naslov i sve pet, ali ako nas ovo zadovoljava u europskim okvirima, da nam ovakve ekipe ocitavaju lekcije onda smo jednostavno kriterije znacajno spustili i treba se sa time pomiriti. Bas sam razocaran, ali sto je tu je. Samo Dinamo :heart:
  • IvanS
    516
    Za hnl imamo dosta igrača, na ljeto se treba pojačat i napast LP.djusko

LP????
    Daj da prvo budemo konkurentni u EL i da stasaju igrači, a tek onda i uz prava pojačanja možemo gledati prema LP-u.

Kova također za Europu treba raditi na sebi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.