• vjeko1701
    22.8k
    Kovačević ove sezone nijednom nije pokazao da zna što radi u europi protiv ekipe koje ne spadaju na samo dno EL. Bilo da je krivo postavio utakmicu, bio da ju nije dobro vodio. To su činjenice i ne znam tko bi nekog napao za razumno i mirno napisanu istinu.
  • Sibirski plavac
    8k
    Moja prognoza- uzimamo duplu krunu jer nam je konkurencija u razini prve uzbekistanske lige, idemo u LP i na jesen ćemo se nagledati ovakvih tekmi samo će s druge strane biti ekipe koje neće stati na 0 3 nego gaziti dalje, kao Bayern lani.
  • hanibal
    85
    Dinamo je trenutno prolazi ono sto je prolatio 2017/2018 a kova je u biti Mario Cvitanovic tog doba, realno taktički je to li la sa Cvitanovicem kao stvori dobru atmosferu i to je to tu i tamo gurne mlade igrače, kopira filozofiju iz Belupa, netko je davno na zoni rekao kad das Kovi Ferararija a on ga vozi ko Opel Corsu
  • Kruno
    1.3k
    Đabe sve kad ga Zvone cuva. Sreca pa je konkurencija u hnlu losa.
  • hardek
    9k
    Mrzim to što moram biti apologet Kovačevića nakon svakog poraza ali pokušavam biti glas razuma (ne znam zašto se trudim).

Ne znam koliko je trener kriv da ekipa ne napravi faul u prvih 30 minuta utakmice a gubi 2:0, postava igrača je bila kao što je i većina priželjkivala i plan igre je bio jasan, udarati ih tamo di su najslabiji i to je širina.

Dakle postavka igre nije bila loša, mi nismo napucavali loptu u bunar i sjedili u svojih 16, problem je u tehničkoj kvaliteti (izvedbi) igrača. Nažalost većina ovih igrača nema (za sad nadam se) mogućnost na Europskom nivou odrađivati one osnovne stvari u tempu koji se ovdje zahtijeva.

Hoxha 5 puta ne može primiti jednostavnu loptu u kontru, Topić 2 puta u izglednoj situaciju gurne Genk u kontru, Stojković ne zna di udara i kad na sve to dodaš ogromnu dozu neagresivnosti dobiješ ovo.

U drugom poluvremenu, zamjene su bile na mjestu, osim Varele koji iskreno ne znam šta radi ovdje ali nažalost druge opcije za krilo ni nema. Od svih 5 igrača koje je ušlo, jedino je Vidović izgledao kao da pripada tamo.

Opet, nisam apologet lika i djela Marija Kovačevića, ali ovaj poraz više ide na ruku igračima i Bobanu nego njemu. Neagresivnost + nedostatak individualne kvalitete su presudile u ovoj utakmici, ne taktička priprema utakmice.

Ps. isprike na dugom postu
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Ja bi isto zamjenio Hoxhu nakon 10 minuta , ono nisu istine koliko je lopti izgubio. Stojke je zakuhao bar 3 šanse dodavanjima unazad spuštene glave glumeći Messija . Kukavički pristup koji baš svako kazni. I onda ćemo se brisati u prsa kako nam Rijeka nije zapucao na gol . Daj nemoj me zezati. Ali eto sad će preostati samo HNL,Vukovari i Slaveni , na bod protiv smrdljiviji i jadnih tovara. Pa će se sve ovo zaboraviti
  • Borovljanin
    494
    Gledam Sofu i nevjerujem.

Drugo poluvrijeme:
    xG - 0.00
    Velike prilike - 0
    Udarci - 0
    Posjed - 58%

Grozno kaj je složio u drugom. A ovi su se nudili da popuše par komada... saboter klasični
  • Sibirski plavac
    8k
    Grozno kaj je složio u drugomBorovljanin

Kaže sad da je drugo poluvrijeme bilo dominatno.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    ali on kaže da smo dominirali
  • mosad
    2.3k
    Idiot
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Dinamo je trenutno prolazi ono sto je prolatio 2017/2018 a kova je u biti Mario Cvitanovic tog dobahanibal

Dakle čeka ga Šibenik, Lokomotiva i onda voljeno FK Trokustian Sarajevo
  • Sibirski plavac
    8k
    Pitao Živković Strupara i Rukavinu imaju li pitanja za trenera, šutili i jedan i drugi...
  • zadnjired
    617
    Mario stojim uz tebe i kada ti ne ide!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.