• Dudu
    3.7k
    Jel realno da odjednom ubaci Varelu, Vidovica i Lisicu :scream:

Rizik 101%
  • M94
    2.9k
    Daj jos jednog defanzivnog veznog.
    Osvoji HNL sa 20+ prednosti al nisi trener za Dinamo.

Ocajne izmjene.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Sve isto u Europi kao do sada. Nije to dovoljno. Ako osvoji prvenstvo svaka čast, ali nema rezona misliti da ce biti bolje iduće godine.
  • fakin
    6.8k
    Hvala ti Mario sto si od Genka napravio Real Madrid.

Dobro Zvone, pa jel mozes shvatiti da je ovo nizerazredni trener? Sramoti ime Dinamo u Europi
  • Borovljanin
    947
    SRAMOTA

Ovi se povuku totalno u drugom poluvremenu, a mi izgledamo gore.

I što nismo probali s Beljom i Bakrarom? To je zabranjeno?

Mokar teren, imamo 101 ubačaj, pa stavi ih dvojicu gore. Igra se totalno raspala nakon 50 minute, nije bilo nogometa zbog kiše.

Užas kakva nam je njuška trener
  • Jaki991
    689
    Solidan hnl trener, za europu debelo potkapacitiran i takticki nedorastao...jbga
  • striko
    4k
    Nedo Bog u Lp se plasirati.
  • Krizy
    77k
    Kad treneri u najavi utakmice protiv sedme momčadi belgijske lige napominje kako su duplo skuplji, onda i momčad osjeti strah.
    (Zrinjski vrijedi 67 puta manje od Crystal Palacea).

Peti europski poraz i treći europski poraz na Maksimiru ove sezone.

U 21 sezoni u kojima smo igrali europske skupine najviši broj poraza u sezoni iznosio je šest (dva puta u skupinama Lige prvaka), a samo jednom smo imali pet poraza u sezoni kada smo igrali neko drugo europsko natjecanje (EL: PSV, Chernomorets, Ludogorets).

Tri europska poraza na Maksimiru smo imali u iste dvije sezone Lige prvaka, a samo jednom smo imali tri europska poraza na Maksimiru kada smo igrali neko drugo europsko natjecanje (EL: Anderlecht, Ajax, Timisoara)
  • Infinity
    21.6k
    Kova je davno dokazao, ali me zanima do kad ce potvrdjivati i utvrdjivati ono sto smo znali prije nego je i dosao?

Ako je Bobanu toliko tesko da prizna gresku, neka Boban napusti Dinamo, pa da netko drugi uruci otkaz gospodinu. Gospodina razumijem zasto sam nece otici. Nije lud.

I sad me vise ne muci samo on, muci me zadnjih 20 godina i treneri kroz iste. Mi smo toliko puta imali dobre, solidne ili top ekipe i uglavnom su bile taoci nesposobnjakovica na klupi. Dolaskom Bobana sam mislio da cemo konacno dobiti sposobnog trenera, ali ocito da ni Boban nije sposoban pronaci takvoga.
  • Big Daddy
    1.9k
    Tjerajte više ovog šmoklju na klupi!
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ti si fakultet!!....dobri moj Kova
  • Pacho
    21.5k
    ​Prije svega dobra vecer, onaj... Pa da, ovaj... Sigurno da ne mozmo bit zadovoljni. Posebno s ovih, onaj, 1:3 na kraju. Reko sam igracma, ovaj, da je Genk, onaj, jedna dobra ekipa, duplo su skuplji od nas, a i onaj jako su okomiti.

Steta je sto smo naivno primli taj prvi gol koji nas je skroz presjekao, a dotad onaj uopce nismo bili losi. Drzali smo taj neki blok ovaj ali kad primte takav gol, onda se morate otvorti prema naprijed, i oni su to svojom brzinom, onaj, iskoristili. Primli smo poslje i taj treci gol, pa eto, utakmica zavrsi porazom 1:3. Zvuci malo runo, ovaj, na semaforu, ali mislim da smo, onaj, zasluzli viwe po onome sto smo pokazali. Znate, ovo je Europa, a mi smo mlada i nova ekipa.

Sad moramo dignut glave, ovaj, izvuc pouke iz ovog poraza i dobro se, onaj, pripremt ovaj za taj uzvrat u Belgiji. Al prije toga, gledajte, vec za vikend ovaj imamo to jedno jako tesko gostovanje u Varazdinu, pa se, onaj, moramo brzo rekuperirat i maksimalno fokusirat na tu utakmcu.
  • don
    22.6k
    ali ovo je već postalo smišno kako ga školuje svaka iole ozbiljna ekipa i trener.

drugo poluvrijeme Genka za edukaciju Kovačeviću.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Pa taman da Belji ne može disati , stojat na nogama, gubiš doma i ti ga vadiš kukavice . Svaki nj gov potez je luzerski. Vratili se 1-2 pa daj sve na kocku stavi ,ovako smo ispunili, n map belju u revanšu i onako si ispao nakon jedne tekme. Ovdje se vidi jesil ili nisi nešto naučio od prije. A ti pajdo sve isto , sve gore u Europi . Stvarno si me razočarao ali baš pravo . Taman kad se počnem grizti što sam bio kritičan ti me razuvjeroš. Ovo je mjerilo a ne jebeni Kurilovac il Vukovar. Ideš mi na onu stvar i ti i Boban. Ostali sa jednim i pol napadačem. Eto kako ćemo izgledati bez Belje . To niti j dan ozbiljan klub n može.sebi dopustiti. Može igrat Topić špicu. Ima Bakrar. Igrao je i lisica beka tako da je sve moguće da ovim lisicom na klupi. Stvarno sramota da nas 7. Momčad belgijske lige ovako razvali. Uz sav respekt
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Dolaskom Bobana sam mislio da cemo konacno dobiti sposobnog trenera, ali ocito da ni Boban nije sposoban pronaci takvoga. — Infinity
    Nejasno sta ga sprijecava

Ako osvoji prvenstvo svaka čast — DrRatoljub

Pa osvojit ce, najveca prijetnja smo sami sebi, tko nam je konkurent ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.