• fakin
    3.1k
    Naravno da treba misliti o kartonima, odnosno ili ciscenje ili odmarenje jer ne moze igrac 90 min razmišljati cijelo vrijeme da ne napravi neki jaci faul, pogotovo ako ide neka kontra pa naravno da ce misic ili stoperi to rusiti.
    McKenna, Dominguez i Misic moraju jako paziti, krila puno teze dodu u situaciju za karton
  • Ludovic IX
    10.6k
    mi igramo sa kurilovcem prije derbija a oni protiv rijeke u rijeci, jel tak?
  • bongo
    1.3k
    mi igramo sa kurilovcem prije derbija a oni protiv rijeke u rijeci, jel tak?Ludovic IX

Tako bi trebalo biti međutim još nema službene objave o terminima utakmica kupa. Prema kalendaru natjecanja utakmice se igraju u 3. i 4. ožujka 2026. godine.
  • Dadox
    1.3k
    Podignuta optužnica protiv Svetine.Još jedna pobjeda Dinama i Zvone Bobana.
  • NORTE
    22.6k
    mi igramo sa kurilovcem prije derbija a oni protiv rijeke u rijeci, jel tak?Ludovic IX

Uuuuu, miriši na prebacivanje Jadranskog derbija na neki drugi tjedan kad gubi više paše.
    Ne kažem da će tako i ovaj put bit (jer nešto se sad pita i Miška), ali dosad je bilo dosta puta.
  • Ivdzo11
    9.3k
    Na kraju, Dinamo ne treba padati ni u kakve euforije. Pred njim je još uvijek jako puno posla i na terenu i u uredima. Mora dodatno oživiti nekoliko igrača i raširiti rotaciju, mora se riješiti što više balastnih ugovora kako bi zatvorio financije za iduću sezonu, mora kadrovski i logistički realizirati drugu momčad, a u svemu tome mora dovršiti i doselekciju prve momčadi.

No, s obzirom na to da je promijenio čitavu momčad, da je prošle sezone osvojio tek 66 bodova i izgubio titulu i da je bilo upitno kako će se pokriti bez Lige prvaka s obzirom na nerealno visoke ugovore, evaluacija prvih šest mjeseci novog Dinama kaže da je klub točno tamo gdje treba biti. Reakcija uprave kad je došla prva kriza je pokazala da je strpljenje, koje nemaju ni mediji ni navijači, nekad ključan dio svakog procesa.

Vice Karin
  • NORTE
    22.6k
    promijenio čitavu momčad, da je prošle sezone osvojio tek 66 bodova i izgubio tituluIvdzo11

65 Rijeka prvak
    65 dinamo
  • Zagi
    15.5k
    HNL od promjene golmana:
    9 utakmica
    7 pobjeda
    2 neodlučena (Rijeka, hajduk)
    0 poraza

2.55 ppg
  • The Undertaker
    9.6k
    Ajde što nema Lisice (bolest) ali kako nema Topića.
  • Zagi
    15.5k
    Počekom sezone smo se pitali kaj nakon senatora i kako nadoknaditi karakter u ekipi.
    Danas imamo jezgru
    Mišić
    Livi
    Zajc
    McKenna

+ ova dva luda Istrijana desno, ratnika lijevo i Stojkovića na rubu crvenog kartona
    A Dominguez će , uvjeren sam , prvi u fajt ako bude trebalo.

Zabavna momčad.
  • plavi72
    2.3k
    Pozdrav ekipi iz Kiseljaka :strong:
    Screenshot-20240211-164657-Gallery.jpg
  • Niko1986
    5.5k
    Utakmica sezone s Kurilovcem u srijedu 4.3. od 18 sati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet