• Sajla
    18.3k
    ovo je natječaj za 4. dres u sezoni 26/27
  • Sync
    66
    E to već ima više smisla :sweat:
  • jedan u nizu
    17.6k
    a s dizajnom veze nemam (proslijedio sam ovo prijateljici koja studira modni dizajn pa ako se želi toga primiti sretno joj bilo), ali me ova akcija potakla na znatiželjutp1997

Što biste najviše voljeli vidjeti na Dinamovu dresu, koje dizajne, koje motive?tp1997

Pa eto, baš me zanima, što je za vas idealan Dinamov dres?tp1997

Brat zeli napraviti dres pa istrazuje trziste ovdje i prikupiti ideje.

Nece ici tako bratko :snicker:
  • lucky luciano
    366
    Kakav omaž legendi Miuri na društvenim mrežama. :cool:
  • Mali dioničar
    19.8k
    Kakav omaž legendi Miuri na društvenim mrežamalucky luciano

Zamisli da je zabio u Ligi prvaka kao Ogiwara.
  • plavi72
    2.3k
    Načuo sam da će se (akoBogda :pray: ) otvarati Fan shop u Hercegovini,svala čast svim gradovoma,ali što se tiče reklame,prometa,svega...
    Mislim da je Međugorje bez konkurencije ,recimo na "Tromeđi" (rotor iz kojeg se može u Ljubuški/Grude-Široki-Čitluk/Mostar-Čapljina/Metković) u onom prodajnom po meni idealno ili negdje niže.Ulaz/izlaz autoceste,veliki broj vjernika,prolaznika,turista,dijaspora,Slavonaca,Bosanaca,Hercegovaca...moje skromno mišljenje da je Međugorje najbolji izbor ako dođe do realizacije ili ako se uopće razmišlja o shopu.
  • criticus
    6.3k
    Mislim da je Međugorje bez konkurencijeplavi72

Možda u Sretnice negdje ga pozicionirat :lol:.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.