• Kaiser
    290
    a ovako ima slične Kangi :lol:
  • bazooka93
    143
    hah nije bas, btw kangi ide nelose u Belgiji
  • Dinaminjo
    1.9k
    Vise vjerujem njemu da ce zabit 1 na 1 nego Belji
  • DrRatoljub
    477

Od naših ofenzivaca 1 na 1 najviše vjerujem Bakraru. Sve ostalo je onako. Ne znači da su loši, samo taj element šteka. Zajc pokazuje da je ima izrađen udarac
  • Droljo
    25.4k
    Vise vjerujem njemu da ce zabit 1 na 1 nego BeljiDinaminjo

Točno to sam rekao dečkima.
  • Mihael2305
    1.3k
    Čovjek je samo doktor nogometa u dinamu
  • NVKOD
    10k
    Vidim da Zajčeku ugovor traje do 30.6.2027.

Ne pamtim kad je "pridošlica" toliko oduševila svojim gardom, autoritetom i znanjem da je nakon jedne polusezone postao kapetan. Doduše, tek nakon izmjene Mišića, ali mislim da to dovoljno govori o kakvom je igraču riječ.

Pod hitno novi ugovor!
  • rioda
    14k

Obožavam i ja kod njega igru, autoritet i gard, ali mislim da se ne treba odmah razbacivati novim ugovorima. Za par mjeseci će napuniti 32 godine i u tom trenu će imati još godinu dana ugovora. Novi ugovor i produljenje bih mu dao za najviše još godinu dana, mislim da smo imali već i previše iskustva s predugim ugovorima.
  • Crni86
    20k
    Danas ukljucen u 3/4 zabijena gola.
  • Sibirski plavac
    8k
    Majstor svog zanata :fire:
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Obožavam ga.
  • Zagi
    15.5k
    Vrhunsko dodavanje Belji kod poništenog gola Lisice.
    Miha kuzi igru, volim takve igrače.
  • bazooka93
    143
    mislim da Zajc igra sezonu karijere. Steta onih 6 okvira gola sto je pogodio ali nastavi li ovako mogao bi imati double double ucinak.
    Bio sam skeptican kad je dovodjen cudno karijeru je imao ali napokon je dobio kontinuitet i povjerenje i to vraca na terenu.
    Jbga to je kad imas dobrog igraca na trzistu dovedi ga bez obzira na popunjen roster.
    Apropo ugovora mislim da ima jos vatre u njemu djeluje mi kao prosfesionalac koji sportski zivi tako da sigurno jos 1+1.
    Zamisljam ga iduce sezone kad prodje pune pripreme.
  • vjeko1701
    22.7k
    S obzirom na stil nogometa, ako ga zaobiđu neke teže ozlijede, mislim da Zajc ima još barem dvije ozbiljne sezone nogometa u nogama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.