• pešća
    1k
    Trenutno za četvrtak navečer stoji snijeg, ali barem snijeg ne boli kao kiša :rofl:

Eto nam proljeća u Europi...
  • IstokKa96
    919
    Ako deklariranog Dinamovca treba moliti/nagovarati osobno ili preko društvenih mreža da dođe na bilo koju tekmu Dinama, neka nikad ne dođe.
  • Zoran
    503
    Upravo tak. Ja gledam stalno raspored mjesec dana u naprijed i planiram radne vikende da mogu na tekme, a ove treba pozivati. Ja se nadam da budu pomaknuli Kurilovec u kupu u kasniji termin da mogu/stignem na tekmu, a ovi “Dinamovci” kombiniraju kod Euro utakmica. Uz to nisam iz Zagreba.
  • rioda
    13.9k
    Ako deklariranog Dinamovca treba moliti/nagovarati osobno ili preko društvenih mreža da dođe na bilo koju tekmu Dinama, neka nikad ne dođe.IstokKa96

Situacija tu definitivno nije crno-bijela, nego ima pedeset nijansi sive. Navest ću ti primjer jednog svog prijatelja koji samo deklarativno navija za Dinamo. Ne visi na zoni svaki dan, ne prati vijesti oko kluba, čak ne gleda previše ni utakmice na TV-u. Ali, odlučio je da ide na sve europske domaće utakmice. Recimo ove sezone išao je na sve, uzeo je i paket ulaznica, išao i na FCSB bez obzira na zimu. Ide i bez obzira na kvalitetu protivnika, nije onaj koji ide samo na Real ili Chelsea, nego i na drugo pretkolo LP protiv Petrolula. To je neka njegova odluka i baš zbog takvih klub treba raditi na tome, da od neredovitog navijača napravi redovitog.
  • IstokKa96
    919
    Naravno da je siva (za mene ipak crna) jer otkad pratim Dinamo postoje 'ne idem dok se ne vrati ime', 'ne idem jer je nezanimljivo prvenstvo', 'ne idem dok Mamić ne ode', 'ne idem dok ne dođu naši ljudi u klub', 'ne idem dok ne naprave stadion', ljudi jednostavno ne idu na tekme i bok.
    Mene to ne sekira, tu nema pomoći i neće je biti, a ja si dozvoljam povremeno to prokomentirati.

Živjeli svi koji dolazite kao i oni koji ne!
  • Dzoni
    4k
    Takvi ljudi prokastiniraju i za puno bitnije stvari u životu pa se čude zašto im se ništa dobro ne događa.
    Naravno da treba raditi na sve načine da se što više pridobe takvi mlitavci na stadion jer posjeta i komercijalna zarada direktno utječe na jačinu kluba, ali na kraju dana, oni su ti koji će najviše žaliti kasnije
  • Sibirski plavac
    8k
    Kakvi god da su, opet više respektiram i te "samo deklarativne navijače" koji poprate Dinamo bilo na tekmi ili tv-u, makar ponekad, nego recimo one klaunove kaj navijaju za strane klubove a Dinamo i cijela domaća liga ih uopće ne zanima. Onaj tip ljudi koji će na Maksimiru kad dođe neki Real, Chelsea, Arsenal biti na jugu sa "svojima". :monkey:
  • Hnlovac
    4.3k
    Likove koji hodaju po gradu sa dresovima PSG i Citya...

Ko američki turisti u Parizu a ne stanovnici Zagreba
  • Thor
    2k
    Napisao sam jednom vec kometar na tu temu...ponoviti cu.
    Dinamo po meni ima sljedecu strukturu navijaca:
    1. 5-7 tisuca najvjernijih navijaca svih tribina ukupno koji ce doci na ama bas sve tekme na maksimiru i otici na vecinu stranih i domacih gostovanja
    2. Iducih 5-7 tisuca koji vole dinamo i koji ce doci ali ne svaku (kalkulirat ce prognozu, obaveze,frendovi,deca..) gledat ce na telki.
    3. Iducih 5-7 tisuca koji ono kao dinamo im drag,platiit ce clansku da se kao deklariraju kao clanovi ali ce doc samo ako dinamo igra neku europsku atraktivnu ak pri tome nije hladno,ne pada kisa...itd. kenjat ce o igri, a hnl prate tak da pogledaju samo reze na portalima.

To znaci da dinamo ima potencijalno 15-tak tisuca koji ce bodriti i navijati uvijek ili najcesce. Ovi 2.ce sigurno biti redovitiji kad krene Kranjca.
    Tak da po meni eventualno treba raditi na ili ovoj 3.skupini (iako tesko te mustere se moze preodgojiti) ili na buducim klincima koji ce s vremenom postati 1 ili 2 skupina.
    Ovo velim za Zagreb. Naravno navijaci izvan Zagreba koji navijaju za dinamo i kojima je otezano dolaziti bas na svaku tekmu nisu u kategorijama ali sigurno mogu bi bili u 1.ili 2.
    Dakle, Kanjca bu nam sasvim dosta a novi Maksimir tek treba napuniti kroz marketinske akcije i rezultatske uspjehe.
    :victory:
  • deda
    43.9k
    Prodaja ulaznica za Genk:
    1. dan: 1.559
    2. dan: 324
    3. dan: 322
    4. dan: 264
    5. dan: 563
    6. dan: 313
    7. dan: 309
    8. dan: 253
    9. dan: 230
    Ukupno: 4.137

Očekivano "lijena" nedjelja je bila slabija po prodaji čak i od jučerašnjeg dana.

Vidjet ćemo hoće li sutra malo živnuti, ali sve ide prema nekih 6.000 prodanih i 9.500 nazočnih ukupno kako sam već prognozirao.

Dobra vijest sjevera dolje ostalo je samo 72 komada što znači da će sutra biti rasprodan.
  • darkcro
    249
    Jel za genk - dinamo prodaja ide na ulaznice.hr?
  • deda
    43.9k
    Da
  • MateG
    180
    35 ostalo za SD, znaci to odlazi danas, sutra…
  • deda
    43.9k
    Ulaznice za jug u Varaždinu ipak online:

Sljedeće kolo gostujemo na sjeveru Hrvatske! ⚽
    22. veljače u 15:00
    ️ Varaždin
    ️ 15€
    U 23. kolu SuperSport HNL-a igramo u Varaždinu, a ulaznice za gostujuću tribinu prodaju se isključivo online preko jedinstvenog linka:
    https://tix.varazdin.club/.../nk-varazdin-gnk-dinamo.../...
    ❌ Ulaznice se neće prodavati na Ticket pointu u Zagrebu, kao ni u Varaždinu na dan utakmice
    Idemo po novu pobjedu - zajedno!
  • deda
    43.9k
    Sjever dolje je pao. :clap:

Strpljivi će moći ugrabiti još koju ulaznicu kako će se koja osloboditi od strane godišnjaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.