• Papastrumf
    24.5k

Kad naprave projekt rušenja :grin:
  • Crusades
    26.1k
    preskočio sam jedan korak :monkey:
  • rioda
    18.7k
    Sad tek vidim nebulozu ove žalbe...

Procijenjena vrijednost nabave iznosila je 100.000 eura bez PDV-a, dok je odabrana ponuda iznosila 22.222,22 eura bez PDV-a. Ostale ponude kretale su se između 47.000 i 77.700 eura, a Smagra je ponudila 68.000 eura.

Dakle tvrtka koja je podnijela žalbu nije bila ni iduća s drugom najnižom ponudom.
  • criticus
    9.6k
    Dakle tvrtka koja je podnijela žalbu nije bila ni iduća s drugom najnižom ponudom. — rioda

Nije, ali je bila drugorangirana po natječaju. Nije cijena jedini kriterij. Žalba možda za ovo nije osnovana do te mjere da je sruše, ali premise žalbe su itekakako validne. S obzirom na više nego duplo manju cijenu od iduće i više nego 4 puta od procijenjene postoji ozbiljna indicija da mogu napraviti projekt koji bi najbolje njima odgovarao s obzirom na samu izvedbu rušenja i tu lijepo namire razliku. No kako i piše to će biti predmet idućeg natječaja. I tu nas vjerojatno čeka žalba i dug proces. Međutim u interesu svih nas građana grada Zagreba i RH je da se sve odradi po slovu zakona.

Inače, rok za izradu projekta rušenja je 3 mjeseca, tako da nas negdje krajem svibnju očekuje taj novi natječaj ako sve bude po planu.
  • Droljo
    32.4k
    Treba to minirat i srušit pa nek rade natječaje do kad hoće. Jeftinije bude puno. A kod izgradnje paziti da sve bude po pe esu...
  • prefontaine
    11.5k
    veliš, da je Al-Kaida radila ovoliku proceduru, papirologiju, natječaje...Blizanci bi i sada bili na Manhattanu
  • Droljo
    32.4k

Ti me razmeš...
  • crophantom
    8.9k
    ima li naznaka kad će krenuti najtečaj za idejni? ili sam propustio da je to krenulo? došlo i prošlo Valentinovo pa sam se sjetio toga :sweat:
  • Kumerle
    3.6k
    Treba to minirat i srušit pa nek rade natječaje do kad hoće. Jeftinije bude puno. A kod izgradnje paziti da sve bude po pe esu... — Droljo

Nek nama daju maljeve i štemerice i srušit ćemo za badav i u jednom danu.
    U destrukciji smo ionak najjači :cool:
  • Marktwain
    1.6k
    Nek se pale hiltijevke sve, srušit će se stadion.
  • Droljo
    32.4k
    Istok ja srušim sa dve kile karabita i bačvom... :brow:
  • Thor
    4.5k
    Kaj srusimo...pojedemo ga u 48 sati! Recikliramo i ostane samo travnjak. :joke:
  • shameless86
    2.4k
    sakupljaci sekundarnih sirovina sa ferenčice vec pale kombije..sve ce se počistit
  • Nolifer
    15.8k
    Stavite u prodaju stolice i trave, našlo bi nas se... :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention