• Laugreano
    5.3k
    Kako su meni dragi ti njegovi golovi sa pola metra. To je odlika pravog centarfora
  • Praskaton
    5.5k
    Kako su meni dragi ti njegovi golovi sa pola metra. To je odlika pravog centarforaLaugreano

Godinama smo čekali ovakvog napadača i onda postoji dio ljudi koji su toliko glupi i slijepi da ne vide koliki je Beljo dobitak ovog Dinama.
  • mlinchica
    5k
    Kaj vele u family? Nazire li se povratak “sina razmetnoga”?
    Mislim da Dion bez europskog Šege ne može na pretpoziv.
    Ide to u paru.
    :roll:

Jel to opet neka finta kod gola bila? Prebacivanje koljenom ili neš tak?
    Šmeker DDB.
  • Laugreano
    5.3k
    A samoprozvni strucnjaci, poluinfluneserski podcasteri pisali su da je promasaj. Bobanov promasaj
  • Keyser Soze
    18.3k
    Proletio sam malo po temi i sjetio se onog Beljinog perioda kad je izgledao loše i nervozno, nije ga išlo jednostavno, a ni on si nije olakšao ponašanjem i zalaganjem. Sad je to jedan potpuno drugi igrač, spušta se, sudjeluje u izgradnji napada, zabija gotovo svaku utakmicu, a govor tijela mu je puno bolji nego prije i ispoštovat će suigrača kad je u boljoj situaciji. Ako ovako nastavi ide sigurno na 30G/A u svim natjecanjima.
  • Noel
    19.5k

Ovdje fali još 4 gola u europskoj ligi i 1 u kupu.
  • Crusades
    22.2k
    I protiv Osijeka je stavljan poništeni gol, a ne onaj koji je stvarno zabio. :grin:
  • IvanS
    516
    Proletio sam malo po temi i sjetio se onog Beljinog perioda kad je izgledao loše i nervozno, nije ga išlo jednostavno, a ni on si nije olakšao ponašanjem i zalaganjem. Sad je to jedan potpuno drugi igrač, spušta se, sudjeluje u izgradnji napada, zabija gotovo svaku utakmicu, a govor tijela mu je puno bolji nego prije i ispoštovat će suigrača kad je u boljoj situaciji. Ako ovako nastavi ide sigurno na 30G/A u svim natjecanjima.Keyser Soze

Upravo sam i ja prošao zadnjih cca 3 mjeseca na temi.
    Nevjerojatna je količina bljuvotina napisana protiv ovog igrača i to od strane forumaša ovdje.

Nadam se da se neki srame onoga što je napisano, jer Beljo svoje odrađuje na terenu a kako se čini biti će i bolji.
  • Crni86
    20k
    Dinamo od sezone 2017/18 nema najboljeg strijelca prvenstva. Tada je to bio Soudani sa 17 golova.

Dinamo od sezone 2014/15 nema igraca s 20+ golova u prvenstvu. Zadnji je te sezone to postigo Henriquez s 21 golom.

Beljo ako ovako nastavi ima priliku srusit ove dvije negativne tradicije vec prve sezone. Da uspije zabit 20 golova prve sezone, mislim da mozemo bez problema rec da je opravdao investiciju. A kako ga ide u zadje rijeme, vjerujem da ce ici i preko te brojke.
  • bazooka93
    143
    ja ocekujem 20+ golova i gol na svjetskom i cijena na TM 7+M.
    Mark my words
  • Mali Zeus
    20.3k
    Nadam se da se neki srame onoga što je napisano, jer Beljo svoje odrađuje na terenu a kako se čini biti će i bolji.IvanS

Ne srame se.
  • vjeko1701
    22.7k
    i cijena na TM 7+M.bazooka93

Za navedeno mora ići preko 10.
  • Carrasco
    7k
    Uzalud i zlatna kopačka kad se pita onog tovara iz podruma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.