• criticus
    7.9k
    Penal za hajduk doslovno isti ko i na Periću. I tada i sada isti uzrok - glup stoper. Ko ti je kriv što radiš takav penal.
  • rokikaciga
    14.3k
    Colina je odigrao valjda 150+ utakmica na najvisoj razini(uklj i Bundesligu) kao ljevi bek i sad neki specijalci na Osjeckoj klupi ga stavljaju kao srednjeg veznog...

Molio bih nekog pametnijeg da mi objasni ako moze
  • Mr Anderson
    19.3k
    Osijek pokazuje želju, ali toliko su neorganizirani i smotani da je to strašno. Ti njihovi pokušaji presinga ko djeca. Hajduk s lakoćom to rješava.
  • crophantom
    4.5k
    Ovaj Osijek je jedna nadasve smiješna ekipa.
    Izgledaju jos značajno gore nego pod Rožmanom
  • vjeko1701
    24.8k
    Matkovića baš prebijaju.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Molio bih nekog pametnijeg da mi objasni ako mozerokikaciga

Mora djete njihovo Barišić igrat.
  • KtcGoat
    5.3k
    Colina je odigrao valjda 150+ utakmica na najvisoj razini(uklj i Bundesligu) kao ljevi bek i sad neki specijalci na Osjeckoj klupi ga stavljaju kao srednjeg veznog...

Molio bih nekog pametnijeg da mi objasni ako moze
    rokikaciga

Takoder, i mene zanima objasnjenje.
  • Droljo
    28.3k
    Barem sam sada skuzil da matkovic nema mjesta u dinamuFrodoJePurger

Ne bi se složio. Mali je zvijer i drugačije bi izgledao u normalnim okolnostima ili u boljoj ekipi.
  • Kepec
    10.1k
    Treba pokrenuti akciju za širenje ruku igrača i stožrera Hajduka. 1 širenje = 1 euro u proračunu. Mislim da bi do kraja sezone bilo za još kojeg Španjolca.
  • ElDorado
    11.2k
    Lik izbaci iz ekipe sjajnog golmana, sastavi ekipu bez veznih igrača i bahati se pred novinarima. Znanja tu nikakvog
  • Droljo
    28.3k
    Molio bih nekog pametnijeg da mi objasni ako mozerokikaciga

Evo budem ja. Imaju Barišića za beka a čolina je izdanak naše škole i kao takav ima kvalitetu da može pokriti više pozicija u momčadi.
    Molim
  • vjeko1701
    24.8k
    može pokriti više pozicija u momčadiDroljo

Nažalost za Osijek, nijedna od tih pozicija nije u veznom redu.
  • Jima
    1.6k
    Osijek kriminal.Bez ikakve igre.Onaj Omerović kakav god da je, jedini može nešto 1 na 1,a ovom sjedi na klupi.
  • Z brega sam
    327
    Gledim 10 minuta i ne mislim dalje. Ovo su upisana 3 boda tovarima.
    Sigur je smetje kakvog nema.
  • Praskaton
    6k
    Kakve reakcije u obrani,napucavanja napamet,tri dodavanja ne mogu spojit.
    Ovi ljudi ne treniraju zajedno siguran sam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.