• Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Utakmica izgleda kao kad na Fifi uzmeš dva League One tima i staviš First touch control error 100
  • ElDorado
    11.2k
    Ova Gorica je najodvratnija nakupina kretena. I na terenu i van terena.
  • Orc123
    15.9k
    Chalhanoglu je igrac za puno jace klubove od Vukovara....stvarno se vidi da je skolovan igrac, tehnicki dotjeran , brz i agilan.

Matijaš? Ja mislim da goreg golmana nisam vidio vec dugo dugo...ja ne znam kako taj lik iz utakmice u utakmicu standardan a radi takve greske kakvih nema na kadetskim terenima....uzasan golman.....Nevistic je za njega Livakovic!

Caic i Zivkovic solidni, a Kulusica nisam ni primjetio na terenu.....
  • rokikaciga
    14.3k
    Nisam ga prije gledao ali Matijas na temelju ove utakmice je najgori golman u HNL.rokikaciga

Prije 6 mjeseci, drago mi je zbog mene i mog ega da je ispalo da sam u pravu :lol:
  • Keyser Soze
    19.4k
    Matijaš?Orc123

Upravo imao bolesnu obranu
  • rokikaciga
    14.3k
    Napisao tu negdje davno. Ima reflekse, ludak je, ali je tehnicki najneskolovaniji golman u HNLu u zadnjih 5 godina minimum, odluke 0 bodova, pozicioniranje isto lose.
  • bongo
    1.4k

Mario Carević našao se na klupi Gorice unatoč isključenju u prošlom kolu protiv Lokomotive, a riječ je o tome da je od HNS-a dobio novčanu kaznu, što bi se moglo protumačiti kao kompenzacija za to što je ocijenjeno da je sudac Zdenko Lovrić grubo pogriješio u situaciji koja je prethodila Carevićevu crvenom kartonu. Bilo je to u zadnjoj akciji prvog poluvremena, kada je Lovrić zaustavio obećavajući kontranapad Turopoljaca svirajući kraj.

Izvor: Jutarnji
  • Keyser Soze
    19.4k
    Ma da, jedino taj refleks ima.
  • Zagi
    17.6k
    Vjetar je ekstremno bitan faktor u ovoj tekmi.
    Vukovar će dobiti ovo ako se obrane do poluvremena , a vjetar ne promijeni smjer.
  • Mr Anderson
    19.3k
    Dobro kažeš. Evo sad samo zahvaljujući refleksu skinuo Kulušiću čisti gol.
  • Orc123
    15.9k
    tako je, a proje toga mogao pozobati 2 gola kakve kadeti ne primaju....gledao sam ga vise puta, udarci iz vana, uzasan, centarsute brani uzasno, izletavanja su mu katastrofalna, igra nogom slaba, refleks mu na zavidnoj razini i tjt....najgori golman HNL.....

Profesionalni je nogometas, nesto mora i obraniti.....obranio bi i ja nesto da stojim na golu...
  • Mr Anderson
    19.3k
    gledao sam ga vise puta, udarci iz vana, uzasan, centarsute brani uzasno, izletavanja su mu katastrofalna, igra nogom slaba, refleks mu na zavidnoj razini i tjt....najgori golman HNL.....Orc123

Kak se kaže...ne leže mu baš niske i poluvisoke lopte, a na visoke je loš.
  • prefontaine
    9.2k
    Profesionalni je nogometas, nesto mora i obranitiOrc123

Tako smo mi i za Nevistića govorili...
  • Dadox
    1.5k
    Pozo odlican.Samo kažem…
  • Mr Anderson
    19.3k
    Sad gledam u poluvremenu, Zlomislićeva obrana Vidovićevog udarca u top 5 golmanskih obrana prošlog kola, a onaj ćelavi klošar nije sudio korner.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.