• Papastrumf
    21.8k

633 je odlicna brojka novih clanova, a bit ovih akcija i jesu novi clanovi prvenstveno.
  • CrouchTomislavgrad
    405
    Slažem se ali Tomislavgrad je specifična sredina koja oživi samo za vrijeme blagdana, tako da iduće godine bi trebalo organizirati akciju početkom godine dok je veliki dio dijaspore još dolje pa da se i oni stignu učlaniti.
  • nemapredaje
    6.8k

A ista priča je za cijelu BiH.

Mislim da je bolje napraviti nešto takvo izvan sezone dolazaka gastarbajtera, tako da se stalnim žiteljima pokaže da su i oni bitni i da se događa nešto i u ostatku godine.
  • ŽacZgb
    372

Odgovaram na ovaj post jer je najbliži problemu na koji sam ja naišao kod produljivanja članstva,znači nije nikaj osobno,nego molba da se reagira na neki način kod pružatelja usluge (ulaznice.hr) jer sumnjam da je neki veliki problem napraviti male preinake na stranici.

Prilikom produživanja članstva odabire se samo opcija na koji način hoćemo dostavu članske,a onda se ide na plaćanje…

Problem prvi,tada izađe poruka da je članstvo “u košarici”,a nije! “Košarica” kod članstva ne postoji! Ako se dogodi greška ili se recimo u procesu sruši aplikacija onda više nema opcije “produlji članstvo” nego se svi podaci moraju unositi ispočetka,uplodati slike…

Problem drugi,zašto se ne može dodati recimo moje članstvo + članstvo za klince i platiti odjednom cca 53€,nego moram svake godine plaćati jedno po jedno članstvo?

Vjerojatno nema puno ljudi koje takve stvari odbiju nakraju od učlanjivanja,ali ih sigurno ima.
  • Carrasco
    7k
    Koliko u Kiseljaku i Livnu?
  • Hrvatski Gradjanski
    210
    Bilo bi super vidjeti podatke po gradovima u BiH i stranim zemljama odvojeno. Koliko imamo u Njemačkoj, Austriji. Jel ima koja druga zemlja da ima veći broj.

Mogao bi klub staviti na stranicu interaktivnu kartu s brojem članova po županijama i stranim državama. Nije to velika mudrost u 2026.

Imamo veliki potencijal. Moramo prebaciti 100 000.
  • MateG
    176
    možda ne ove, ali ja se svakako nadam iduće… iako, kad bi i ove bilo niko sretniji od mene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.