• Mali dioničar
    19.7k
    Kovačeviću se dalo zraka kad je sportski sektor priznao ljetne pogrešne kupnje Ljubičića i Villara i kad se zakrpao gol dolaskom Livakovića.

To je potvrda da trener Dinama trenutno ima status koji bi i trebao imati. Vodi momčad koju ne slaže sam pa ne može sam ni imati odgovornost.

Trenutno smo u idiličnoj situaciji i jer se na primjeru Mikića dokazalo da dečko (još) nije seniorski igrač pa su novinari i agenti sjašili s te teme i nakon što je Jakirova sjena sišla s kluba na Apenine, i momčad je dodatno prodisala.

Tako da sad imamo Dinamovu momčad koja je koncipirana kako bi trebala i biti - na način da je jedini cilj rezultatski maksimum jer Dinamo nije klub za razvoj 18godišnjaka. Nikad bio niti će biti.

U kontekstu atmosfere danas, jedino je iskočio "divlji" Stojković prvo negodovanjem nakon što mu Zajc nije dodao pa onda pametovanjem nakon što je on dodao Zajcu. Stojkoviću to ne treba jer je Dinamo lijepo stao iza njega nakon dva crvena kartona i to protiv faking Gorice i dečko je svojom energijom zaslužio drugu šansu, klub mu je šansu dao i sada neka se sabere.

Kao što je Marcio rekao, momčad izgleda granitno i zato palac gore za prijelazni rok sportskom sektoru i palac gore treneru za konsolidaciju ekipe.

Malo mi je žao jedino Kuleta jer da se ne držimo toliko striktno formacije i da se igra i 4-4-2 uz standardnih 4-3-3, to bi nam dalo dodatnu stabilnost sa 2 zadnja vezna i pomoć Belji u napadu, a "krila" bi bili bočni vezni, ali eto neka ova idila traje i dalje.
  • Zagi
    15.3k
    Uigrava novu osmicu?mlinchica
    Joj nadam se. Imam toliko velika očekivanja od Vidovića od kada sam ga prvi put vidio u u 19 repki.
    U guzvi moze izmisliti kaj nitko drugi u ekipi ne moze.
  • Dr Hofmann
    4.9k
    Nekad sam sebi kažem da sam debil koji ništa ne zna o nogometu. Taj sport je toliko raširen i popularan da si masa nas brije da neki kurac znamo o profesionalnom sportu. Još kad dodaš emociju prema klubu dobije se suludih stvari.

Meni bi Kovačević letio nakon onog poraza protiv Vukovara prošle godine. Ali jebeni Boban je stao iza njega i sad to izgleda na nešto (doduše sad ide Europa, tu je Kovačević meni slab bio). Prvi put kao navijač Dinama ustvari imam osjećaj da netko ima dugoročan plan. Boban je zajeban ustvari skroz i izgurati će se ova priča s Kovačevićem do kraja, jer realno sad je sve na nama. Prvenstvo, Kup i Europa, na svim frontovima smo živi i iskreno to izgleda sve bolje.
  • hardek
    8.9k
    Konačno uhvatio malo vremena. Odlična utakmica danas stvarno. Nisam bio fan u početku, tek u 12. mjesecu kada ga je Boban odlučio ostaviti sam krenuo tražiti pozitive u njegovom mandatu.

Očito je glavni problem bilo ono što mi je otpočetka bilo malo suspektno, a to je količina igrača na raspolaganju. Očistila se svlačionica i sve ide u dobrom smjeru. Iako ne treba upadati u totalnu euforiju jer na ljeto je potrebna nova rekonstrukcija, i dalje ima nekih rupa u sastavu pogotovo na lijevom krilu ali sve u svemu ide u odličnom smjeru.

Ako moram naći zamjerku danas, volio bi da je Vidović danas bio u prvih 11 na mjestu Stojkovića. I dalje mislim da je kompletniji igrač od Luke.
  • Zagi
    15.3k
    na ljeto je potrebna nova rekonstrukcija,hardek
    dogradnja
    Ako moram naći zamjerku danas, volio bi da je Vidović danas bio u prvih 11 na mjestu Stojkovića. I dalje mislim da je kompletniji igrač od Luke.hardek
    Moj čovjek. :100:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.