• Borovljanin
    483

Pokušat ću ja.

Matematički, odnosno statistički gledano, prema udarcima protivnika, mi smo trebali primiti 0,89 golova u te četiri utakmice (što je jako malo).

Za usporedbu, mi smo, po tome, trebali dati 7,78 golova - a dali smo 10.
  • Dzoni
    4k
    11/10 vođenje utakmice
  • Fan
    1.9k
    BRAVO!
    Nijednu kritiku nemam.
  • marcio amoroso
    48.9k
    Šta to znači? Ak mi možeš objasniti, kurca to ne kužim.Droljo

Xg znači očekivani gol. Znači da su nam protivnici u četiri tekme složili prilika za 0,89 golova ukupno. Prevedeno stabilni smo na maks.
  • CastAway1986
    5.3k
    Oni sto su govorili da je gori od Cannavara i Peteva su u rupama, cekaju prvi kiks ..Bravo za trenera
  • emilperska
    14.8k
    Vađenjem van Domingueza (koji je ipak dosta jače ime i novi veliki transfer za razliku od još uvijek nedokazanog Mikić) je dokazao da je kao trener Dinama evoluirao i da percipira rizike na terenu koji mu mogu okrenut utakmicu u krivom smjeru. A ostanak Dominguez na terenu bi to napravio jer se iz nekog razloga dosta loše nosio s Istrinom tranzicijom i ove je zaustavljao uvijek rubno..

Bravo Kova..
  • Zagi
    15.3k
    Čekaj Genk , opet će tema gorit ako ih ne prođemo kao da je to neki malteški drugoligaš.
    Bez brige, biti će gifova i sarkazma.
  • Laugreano
    5.3k
    Da su svi zajedno skoro stvorili izglednu priliku za gol
  • DerHerrKool
    324
    Kao da se oslobodio pritiska nakon sto smo se riješili svih nezadovoljnikaElDorado

Baš to. A i ekipa je prodisala nekak
  • rokikaciga
    11.4k
    Uz to vise ne izgleda izmuceno kao na kraju prosle polusezone.
  • Fan
    1.9k
    Čekaj Genk , opet će tema gorit ako ih ne prođemo kao da je to neki malteški drugoligaš.
    Bez brige, biti će gifova i sarkazma.
    Zagi

Po meni, promašen komentar.
    Izgledamo super zadnje 4 tekme HNLa (i protiv Steaue) te sam ugodno iznenađen i počinjem polagano micati neke sumnje, ali ako ćemo protiv Genka izgledati mlitavo kao protiv Betisa, Celte, Midtyllanda koji je jednak, ako ne i slabiji, protivnik, onda nije naučeno ništa te bi mi mišljenje ostalo isto kao i na polusezoni.
    I da se razumijemo, ispadanje ne znači nužno da nije ništa naučeno, mislim da se već zna da se misli na način igre kada se osramotimo, kada ne.
  • Zagi
    15.3k
    Po meni, promašen komentar.Fan
    Ne čudi me da tako misliš.
  • NerminB
    941
    Bravo Mario!
  • rioda
    13.8k
    Očito stvari sjedaju na svoje mjesto, obrambeno beton, a stvaraju se i šanse, samo još ima mjesta za napredak u realizaciji. Genk će nam vrlo brzo pokazati gdje smo i iskreno očekujem dobru igru s naše strane.

Tzv. doselekcija je uspjela, momčad je posložena točno kako treba, sad nema previše mjesta nezadovoljstvu igrača zbog premalo minuta. Daj Bože čim više ovakvih lakih HNL pobjeda pa da do kraja prvenstva malo po malo uvodimo i najtalentiranije klince.

Volio bih da još malo ubrzamo igru, da nam npr. kod okretanja strane nije svako dodavanje iz druge ili treće, nego prve ili druge.
  • mlinchica
    4.9k
    Sergi pod prijetnjom 2. žutog na pol van, Gale nutra.
    Gabi mijenja Luku, u sredini, ne ide na krilo. Uigrava novu osmicu?
    Beljo odigrao cijelu tekmu iako još jedan striker sjedi na klupi.
    Kova, Kova :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.