• Dzoni
    8.2k
    Ima puno materijala
  • SAS1987
    20.8k
    Nakon 22 kola, ove sezone imamo 10 bodova više i gol razliku za 14 golova bolju nego prošle sezone. :clap: — rioda

Koliko stativa manje? :lol:
  • flajšmašina
    534

Mozda jos cekaju da VAR odluci ako je Scottova gajba regularna.
  • Dzoni
    8.2k
    Sa ovom utakmicom već sada smo nadmašili gol razliku u cijeloj prošloj sezoni
    Trenutno smo na +31, prošle je bila +28
    U za sada posljednjoj šampionskoj godini nakon 36 kola bila je gol razlika +37
  • Thor
    4.2k
    Jebena tekma danas.. bas sam uzivao :starstruck:
  • Jay
    3.2k
    I daj mi recite kako se Serbus Zagreb čuje na Zapadu — Dr Hofmann

Par ljudi oko mene je komentiralo da zvucite kao da svaki pjeva na svom megafonu, orilo se od prve minute.
  • Jurki
    27.9k
    posraI nas Kova izgleda. I neka je.
  • NORTE
    27.5k
    Prva dva gola protiv Istre dinamo je zabio na asistencije igrača Istre. :grin:
    Sljedeće žrtve Genk i Varaždin.
  • Georg Koch
    8.3k
    Meni osobno najbitnija stvar u s vezi ove ekipe je to da smo mi jos daleko od punog potencijala, imamo puno, puno prostora za napredak.
    Niti smo na jesen, kad smo gubili od Lokomotive, Vukovara i cijeli taj niz losih partija, bili totalna truba, a bome nismo ni sad Bayern po igri - na vrhuncu mogucnosti.
    Tek se stroj zagrijava, malo bolje razumije, ima neku koheziju i ide naprijed.

Isto tako, dosta ovih igraca (uglavnom mladjih ili relativno mladjih) koje mi sada hvalimo, i s pravom ih hvalimo, ima puno, puno prostora za napredak i daleko su od gotovih, afirmiranih igraca. Tu prvenstveno mislim na Pereza, Domingueza, Valincica, Stojkovica, Bakrara, pa i Belju...

Boze ti nama i njima zdravlja, ako ostanu zajedno jos neko vrijeme mi idemo samo naprijed.
  • marcio amoroso
    54.3k
    “Kad sve sjedne na svoje, uzet ćemo vam i ono što nam ne treba!”

Ponoviti ću ovo šta je kolega @Zambatine škude napisao nakon Osijeka.

Polako sve sjeda na svoje!
  • NORTE
    27.5k
    Manje poznata imena i prezimena dinamovih igrača koji su igrali ili bili na klupi protiv Istre:

Fraser
    Olof
    Viloria
    Bismarck
    Zapata
    Pinto Mandume
  • Hnlovac
    8k

Fraser
    jos da kupimo Sama, Norma, Woodya, Cliffa
  • Thor
    4.2k
    [img]http://Screenshot-20260215-131203.jpg

Opet imamo na sluzbenoj stranici krivi info o tome kad je iduca hnl tekma :sad:

[img]http://Screenshot-20260215-131148-Samsung-Internet.jpg
  • Crusades
    26.1k
    Mislim da i za derbi stoji 07.03., a ne 08.03.
  • wolfgang14
    5k
    ne želim sad previše glejzat ali ja kako ja volim ova dva lika. Kakve kapetane imamo e, baš sam prezadovoljan!

IMG-4354.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.