• Masto
    1.2k
    Zlata vrijedan
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Mogao bi Inter njega odvest
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    ma neka proizvedu Sam nekog svog. Sve su od nas pokupili . 20 milja pa neka ga vode
  • rokikaciga
    11.4k
    Ako oce nekog kupit morat ce napravit nadoplatu za Sucica
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    nisam ni mislio ispod toga
  • Dzoni
    4k
    Ponovo jedan od boljih, posebno 1.poluvrijeme
  • Navijač Dinama
    11.6k
    Oko ovog momka sam bio skeptičan, ne krijem i ne bježim od toga, posipam se pepelom kao i za sve kad pogriješim, al kako je opet zaigrao u prvoj i ustabilizirao se u udarnoh 11 od taman onog Varaždina, perverzija.
    Defenzivno jako solidan-dobar, ofenzivno je najbolji bek u ligi uz Valinčića.

Obzirom na godine, iskustvo će još samo dolazit i rast, a i on kvalitetom biti još bolji i bolji.

Od Leovca(ne računam Gvardiola i Franjića kao LB) napokon imamo lijevog beka, i to jako-jako dobrog(odličnog) lijevog beka.
  • Crni86
    19.9k
    Mali je zver
  • mlinchica
    4.9k
    Danas mi je bio naš najbolji igrač u 1. pol.
    U 2. ga se možda manje “vidjelo” jer je ušao Lija pa su on i Vale dosta nosili s desne strane?
    Uglavnom, mali je fakat bio pokretač, samopouzdanje naraslo, energija frca iz njega.
    A još ima lufta u smislu napretka..
    Još jedna lijepa priča u nastajanju.
  • Orc123
    15.1k
    Da, samo ga se trebalo istrpiti. Sjecam se kako su neki na pocetku bili skepticni prema njegovoj defanzivnoj igri. Kao, bolje da igra Goda on ce pokriti njihova brza krila itd. Itd. ....Perez je jucer odigrao odlicnu, ali bas odlicnu utakmicu i to u oba smijera. To sad vise nije izuzetak nego je postalo pravilo da igra odlicno. Probija bez problema prema naprijed i stize se vratiti i pokriti sve iza. Iskreno na pocetku je i meni izgledso ko da nema energije za cijelu tekmu, a sad mi izgleda ko da bi mogao odigrati 180minuta u istom ritmu.
    Jebeni igrac, a tako mlad jos. A obranom smo maksimalno pogodili. Valincic, Sergi, Scott, Perez i sad jos Livi.....mislim da bolje od toga ne moze imati klub razine Dinama cak i puno jaci, tj. Siguram sam u to! Mislim da se 80% klubova lige 5 ne bi postidjeli ove obrane, stovise!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet