• rioda
    13.8k
    Dobri smo, samo me smeta malo previše soliranja u napadu. Već u 3-4 situacije smo lako mogli zabiti gol da je umjesto šuta išlo dodavanje.
  • mali M
    9.6k
    Ma svugdje petljamo, po cijelom terenu.. okej je, čvrst u obrani, ali Moris nam je grozan u odigravanju.. puno nas previše petlja.. čak se nebi ljutio ni da više ovako pucamo iz vana kao Stojke, samo da završavaju akcije udarcem, a ne da je petljanjem samo predamo njima
  • Fan
    1.9k
    Moram reći da sam jako zadovoljan igrom općenito i kako dolazimo do te famozne zadnje trećine, ali mi je nevjerojatno koliko smo loši u konačnom decision makingu. Već 3 situacije gdje suigrač stoji sam u gol šansi na lagano dodavanje ili npr ono Beljino pimplanje s loptom... Di je koncentracija, dečki?
  • Orc123
    15.1k
    Koji kurac rade ovi nasi u napadu....sve kontre smo sjebali...to ozbiljni protivnik kaznjava....
  • Sync
    51
    A zašto Topić ovo puca izvana kad mu Zajc uleće lagano. Čemu to forsiranje bilo je 4-5 igrača gore
  • rokikaciga
    11.4k
    I sad Topa isto opalio sa 20ak metara a moze podvalit Zajcu u meduprostor da ide 1 na 1 na golmana
  • Zvonkec
    509
    Izdurat do poluvremenu pa gale u igru domingez nebu završio tekmu bez crvenog
  • Blue Label
    175
    Na manageru bi izvadio Domingueza na poluvremenu
  • joesimunic
    25
    Istra jako loša, a mi u zadnjoj trećini imamo grč kada trebamo pucat dodajemo, a akad dodat pucamo..
  • emilperska
    14.8k
    Dominguez bi mogao pocrvenit. Tesko se nosi s ofenzivom Istre dok ih ne vuče za dres. Ako bi Kova bio malo promićuran, ubacio bi Galešića.

Nie sramota zamjenit stopera prije crvenog..

Ovim tempom, sigurno ide do crvenog. Žuti zaslužen.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Kad treba dodat pucaju, kad treba pucat idu dodavat il pocnu pimplat loptu. Stvarno nevjerojatno :lol:
  • Plava balada
    83
    Iznenađen sam količinom sebičnosti ovo poluvrijeme...pa dodaj kad je višak igrača jebemu, već 2-3 situacije sjajne upropaštene.
  • Filip Međimurje
    1.1k
    Ooo da, Gale čeka napet ko puška!
  • Sync
    51
    Topić van
  • Filip 91
    2.2k
    Treba stavit Bakrara umjesto Topića i Galešića umjesto Domingueza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.