• Fantom
    1k
    Primljeno na znanje
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    @Fantomšto je razlika u satovima osim cijene ? Svi su kvarcni kako vidim, ni najskuplji nije automatik. I imaju ovo crystex staklo . Pohvale za dizajn
  • Fantom
    1k
    Fantomšto je razlika u satovima osim cijene ? Svi su kvarcni kako vidim, ni najskuplji nije automatik. I imaju ovo crystex staklo . Pohvale za dizajnKujtim Shalla

Metalna/kozna narukvica. Ne znam zasto je ovolika razlika u cijeni crno/crebro.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    da to sam i vidio ,baš ogromna razlika ako je isti mehanizam unutra . Meni je čak srebrni i ljepši . Mislio sam da ima razlike u mehanizmu. Pa bi onda shvatio razliku u cijeni
  • fakin
    3.1k
    Šta napraviti kad ti na webshopu skinu pare s kartice, a uopće nema moje narudžbe u profilu gdje je pregled narudžbi?

Piše:Trenutno nema narudžbi, a meni skinute pare s kartice.
  • modri-kibic
    1.3k

Vjerojatno će ti se pojaviti kada se narudžba obradi. Treba neko vrijeme za obradu narudžbe.
  • mokoxax468
    1.6k
    Zna se promjer kućišta? Dosta bitna informacija, a ne vidim na web shopu
  • ZgDLions
    1.6k
    Fantom hoće mozda biti samo lp iz onog paketa zaklade za kupiti
  • scooniepenn
    6.4k

Neka se nitko ne uvrijedi, ali Jacques Lemans je u svijetu satova praktički nepostojeći brend. Satovi su mi hobi i dosta dugo sam u tome te sam već ranije predlagao određene brendove klubu u različitim cjenovnim rangovima koji su kao prvo mehanički, kao drugo predstavljaju neku trajnu i prenosivu vrijednost za navijača koji ga kupi. Nemam ništa protiv da se i ovakvo nešto nudi ljudima koji ili ne zanima ili nemaju financijskih mogućnosti dati malo više za nešto bolje od ovoga. Dapače, čak se Seiko 5 može dobiti za priblično isti novac u "custom made" opciji.
  • Mrvica
    4.3k
    Uf kako bi dobro legao jedan Casio G-Shock sa Dinamovim motivima, avangarda! :love:
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    svaka čast ,slažemo se po svemu. Petica bi bio baš top ,ovo je i skupo a kvarcni sat . Opet idemo polako , i ovo je ogroman update u odnosnu na što smo imali
  • Nolifer
    14k

Chetnikgpt mi je izbacio ovak nekaj

IMG-8202.jpg
  • Mrvica
    4.3k
    Moglo bi se to bolje odradit, ali ostajem pri rečenom.. G-Shock! :lol: :strong:
    Ne mogu reć da izgleda loše, al ono malo ozbiljnije ga odradit, dalo bi se.
  • Nolifer
    14k

Uvijek ima prostora za napredak, tak da zanimljiva ideja da :up:
  • Mrvica
    4.3k
    živit ću u nadi :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.