• zadnjired
    557
    Definitivno korak naprijed po pitanju zbližavanja kluba i navijača. Nebitno da li je nekome grafički dizajn strast ili si navijač koji ima viziju kako bi koncept dresa mogao izgledati, pohvalno je da su svi dobrodošli!

Meni je ovo super prilika da se možda i sam okušam jer nije poanta vizualna perverzija već ideja i priča koja stoji iza te ideje. Trebamo glas naroda i glas ulice gdje sada imamo priliku emociju pretočiti na sveti dres.

Veselim se činjenici da bi mogao biti vrlo dobar izbor motiva i priča te da će natječaj proći fer i korektno.

Ovo se bude radilo zbog ljubavi, sentimenta i ulaska u klupsku povijest.
  • NerminB
    933
    Meni je ovo predobra ideja. Uvjeren sam da ce biti brutalnih prijedloga. Bude se nesto i poslalo :cool:
  • Mrvica
    4.3k
    I ako će neka dobra duša dizajnirat, nek uzme u obzir KRAGNU.. HOĆEMO KRAGNU :lol:
  • Masto
    1.1k
    samo to se prihvaća
  • Masto
    1.1k
    lava koji ostavlja 3 4 ogrebotine iz kojih se vide događaji ili simboli
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Samo da Robert Jarni ne dizajnira ja kupujem
  • nemapredaje
    6.8k
    Građanski žuto-crveni na pruge s retro kragnom i špagicama i to je to - evo ja sam dizajnirao
  • Blue98
    856
    Mala zamjerka što je uvjet da mora bit baš grb Dinama, volio bi službeni dres sa grbom od Građanskog. Inače top ideja i pohvale za marketing, jedva čekam vidjet.
  • Slush
    1.1k

Al samo privatno saljes poruke u inbox i das nam dokaz da ti je tata od ovog s drustvenih mreza to rekao.
  • Bosskovitz
    20.1k

Tada se moglo birati boju dresa, jednu od tri ponuđene, a na kraju je to bio bijeli dres s onim trokutima. Ovo je dosta drugacije jer dizajnira se cijeli dres, svaki detalj: biras boju, biras kragnu, biras grb i imas potpunu slobodu oko dizajna - istu kakvu ima i osoba koja inace dizajnira dres.

Nema dalje od toga. Prije koju godinu bio bih sretan kao malo dijete, prijavio bih valjda 30 dizajna. Kome je to bezveze, jebiga, posipam se pepelom za izjavu da ce se svima svidjeti.

Ovo je bas jedinstvena prilika, nikaj takvog jos nismo imali i nikad vecu slobodu kod izbora dresova necemo imati - mi, clanovi naseg kluba.
  • Jay
    3k
    Meni je ovo odlično. Očekivanja su naravno bila ogromna zbog svih nagađanja, ali nije me razočaralo. Čak štoviše, uz sve privilegije koje imamo kao navijači ovog Dinama, postoji 0,000001% šanse da moj klub zaigra u dresovima o kojima oduvijek maštam.
  • masacusec
    7.3k
    Ovo je jebena špreha, direktno animiranje i involviranje navijačkog puka u ono što mnogima predstavlja prvu asocijaciju na klub, a to je dres. Osobno, kada nađem vremena između djece i posla, dat ću si truda.
  • tp1997
    2.5k
    Ja s dizajnom veze nemam (proslijedio sam ovo prijateljici koja studira modni dizajn pa ako se želi toga primiti sretno joj bilo), ali me ova akcija potakla na znatiželju

Što biste najviše voljeli vidjeti na Dinamovu dresu, koje dizajne, koje motive?
    Sjećam se kad su izlazili ovogodišnji dresovi pa je bila rasprava o najboljima iz prijašnjih sezona, meni je recimo vrh bio onaj Diadorin set iz 2007., pogotovo onaj treći u kojem smo rušili Ajax, ali koliko se sjećam nije baš bilo mnogih koji su dijelili to mišljenje... a bilo je i dosta podijeljenih oko ovog našeg prvog sada s bijelim prugama

Pa eto, baš me zanima, što je za vas idealan Dinamov dres?
  • Sync
    29
    Što nije Ripperov dres 4. dres ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.