• Diavollo094
    72
    Žuta golčina
  • Mr Anderson
    17.7k
    Taj nesretnik je bio u Laziu i Sparti Prag..BBBaranja

Što je radio tamo? Održavao terene?
  • BBBaranja
    4.6k

Ima par nastupa,ali opet treba i doć do tam..
    25 mu je godina,a izgleda kao da igra 1. županijsku..
  • Crusades
    22k
    Slaven si je ovime 95% rijesio ostanak, do kraja ce sigurno jos ugrabit nesto, nece se ni morat pojacavat nesto posebno.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/spajic-je-rekao-rajko-srbin-ne-moze-objasnili-su-mu-da-sam-bio-dragovoljac-91/2759999.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

E moj Rajko, pazi kad prelazis cestu..

Posebno sam ponosan na rad u Slaven Belupu. Kad sam 2007. došao za sportskog direktora, klub se borio za ostanak. Izradio sam trogodišnji program sportske politike s jasnim ciljem – stabilizirati klub i podići ga u gornji dio tablice. U dvije godine bili smo drugi u državi i igrali Kup UEFA protiv CSKA Moskve i Arisa. To je rezultat sustavnog rada i ambicije.

Uveli smo jasne principe: pomladili momčad, prestali produživati ugovore igračima starijima od 29 godina i ulagali u školu nogometa. Juniori su s tri do četiri treninga tjedno prešli na šest, uvedeni su stipendijski ugovori, a iz te generacije izašli su Gregurina, Purić, Delić, Jajalo i drugi koji su donijeli sportski i financijski rezultat.

Tako je, primjerice, u jednom trenutku napravio i Hajduk. Objavili su da imaju program. Odem pogledati taj program, a unutra piše da će za dvije godine igrati Ligu prvaka i proći skupinu.

To je lista lijepih želja. Ja to zovem dokumentom tipa "čestitke i pozdravi". Malo karikiram, ali to nije program sportske politike. Program sportske politike mora biti konkretan, razrađen dokument s jasnim koracima i mjerljivim ciljevima.
  • rokikaciga
    11.3k
    Uvijek je imao viziju

rajko-i-valentina.jpg
  • Gemišt86
    286

Nije to bas tak crno bijelo kak ti velis. Koncensionar odlicno upravlja zracnom lukom, ali za sebe. Moze to Zagreb puno bolje, ali ne zeli. Da ne skrecem previse sa teme uglavnom, mislim da je po zracnim lukama neusporedivo, puno je tu faktora u igri, a vjerujem da kada bi malo dublje usli u pricu da bi na kraju opet isplivalo van da je sposobnost financiranja jednostavno znacajno manja.
  • Sajla
    17.9k
    gospodina Rajka znam iz druge ruke, tj. poznajem nekoga njemu jako bliskog i zbog stvari koje nemaju veze s nogometom i priča iz običnog života mogu reći da se radi o jednoj jako zanimljivoj osobi. pa dodaj na to još i sve ovo iz trenerske karijere.. lik za romane!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet