• prefontaine
    6.8k
    Da sad ne citiram pojedince, ali sačuvaj me Bože kakve vi ideje imate...
  • shameless86
    1.5k
    sad kad opet odu tamo i vide da je 5 godina kasnije obnovljena samo ta kuca..a ostale jos cekaju "papire"
  • Lihtmašinac
    939
    Ajde da se i ja okušam u prognozama. Možda ovo iznenađenje danas bude:
    a) objava povratka Marka Pjace u Dinamo i pokretanje nekakve kolekcije dresova "Dinamove legende"
    ili
    b) objava spajanja KK Dinama i KK Cibone i prezentacija dresa tog novog zajedničkog kluba?

#ovocesebassvimasvidjeti

Mada, istini za volju, nit bi Pjacin povratak nit bi fuzioniranje kllubova bilo nešto do sad neviđeno, da. Ali brijem da bi se obje stvari svidjele velikom broju ljudi, ak ne i svima...
  • rioda
    13.7k
    objava spajanja KK Dinama i KK Cibone i prezentacija dresa tog novog zajedničkog kluba?Lihtmašinac

Zašto bi GNK Dinamo to objavio?

Transfer nije jer bi se to pročulo već.

Mislim da se radi o nekoj digitalnoj inovaciji povezanoj uz dres, Valentinovo i povratak imena...
  • gledatelj
    1.2k
    Kad se otkriva? U 19?
  • Dzoni
    3.9k
    Ili je neka kampanja za članstvo ili je neka kampanja za dresove, ne vidim kaj bi drugo bilo
  • Lihtmašinac
    939
    Zašto bi GNK Dinamo to objavio?rioda

GNK Dinamo bi to mogao objaviti jer se ide za objedinjavanjem klubova pod nekim dinamovskim kišobranom, a GNK je tu najistaknutiji igrač, pa...

Transfer nije jer bi se to pročulo već.rioda

Moj je dojam da je bilo već dovoljno transfera odrađenih pod Bobanom o kojima nitko nije imao pojma do samog potpisa, tak da...

Mislim da se radi o nekoj digitalnoj inovaciji povezanoj uz dres, Valentinovo i povratak imena...rioda

Ovo se slažem. Mene je malo zamantala spika da će se stvar svima svidjeti, a posve sam zanemario spominjanje "nečeg neviđenog" u objavi. Moj je upis tipičan plod umorne glave, idem leć :yawn:
  • zadnjired
    557
    Pada mi napamet možda majica ili dres inspiriran povratkom imena Dinamo i knjiga u obliku monografije u suradnji sa grupom i do sada neviđenim materijalima,slikama i opisima događaja.
  • Hnlovac
    4.2k
    Objava o suradnji/sponzorskim ugovorom s pivovarom i klupska piva
  • BBBaranja
    4.6k
    Možda prekid suradnje s MWS i predstavljanje samostalne platforme za licitiranje MW dresova..
  • FelceAzzurro
    1.4k

Neka jača roba nam treba. Neka destilerija s dinamovom rakijom. Modra šljiva. Golden edition -Modrićeva rakija, tako jaka da se ne sjećate koji broj tenisica nosite.
  • Noel
    19.3k
    Moja očekivanjaMasto

Mislio sam da se ljudi nece sjecat ovog nakon 8mjeseci. :sweat:
  • fatalerror
    85
    Mozda će FD danas prvi put zaigrati u dresovima sa pravim grbom, oni nose adidas...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.