• Jos-Optimus
    9.7k
    To nisu navijači Dinama, ti ljudi ni na tekme ne idu. To je seljober ekipa koja je guštala sa 30 bodova viška i brojanjem love koja nikad u Dinamu nije završila. To je tip onog degenerika koji je bio u skupštini, a mrtav hladan izjavi da je Zdravko Mamić veća legenda od Cice Kranjčara, koji nije bio neki igrač. To su ljudi koji misle da je Mamić početak Dinama, da je veliki uspjeh biti prvi u državi u kojoj imaš najveći budžet, najveći grad, najveću bazu talenata...seljoberi i krkani
  • Kepec
    8.5k
    Nisam uopće pratio njihovu pressicu nego ovo kaj ste tu pisali i mogu samo zaključiti da dana kad oni nama uzmu titulu mi možemo ugasiti klub. Kakav smijeh od kluba, uprave, čelnih ljudi, igrača, trenera, navijača, birača...strašno.
  • Jurki
    23.1k
    i ta ekipa ce kad uzmemo naslov, lagano zasutjeti i vratiti se u svoje pecine.
    Istina je.. biti prvakom svoje zemlje je uspjeh, ali ne na nacin da ti je cilj svake godine sve rasprodati.

Isto tak kurca bi mi bili prvaci da je ova i ovakva konkurencija postojala prije 10 i vise godina. Ali debili to nikad nebi priznali.
    Apsolutno svi klubovi su jaci nego prije 10ak godina.

Danas imas tu jebenu Rijeku, gde Miskovic radi dobar posao u skladu s njihovim mogucnostima. Bili 2 puta prvaci, igraju konf ligu.
    Istru koja se jako digla, tu je i Varazdin kojem otici na gostovanje nije dosta da kod benge u Sesvetama upises 3 boda i odradis to. Tu su i ti jebeni tovari koji bez obzira kaj nemaju za biber uvijek pretacu iz supljeg u prazno, imaju sudacki poguranac, medije, euforiju pa imali su isto tak dobru momcad za hnl prilike za razliku od prije gde su im igrala jos veca drva nego danas.
    Osijek koji bez obzira kaj je sad los, moze dopeljati jednog Barisica, Teklica i dosta dobrih igraca za Hnl, a prije se jedva spasili od gasenja.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Jednog dana kad EU uvede Ministarstvo istine očekujem da ga ova ekipa vodi, kakvi su to spinovi i kakve su to jebene rečenice
  • The Undertaker
    9.5k
    Lani je Rijeka bila prva.
  • NitkoBitan
    35.3k
    Dobro da si nas podsjetio, mi vec zaboravili da nismo bili prvaci.
  • The Undertaker
    9.5k
    Kad čovjek čita zadnje stranice izgleda sve bajno i krasno pa sam mislio da se priča o nekom drugom klubu. Nama očigledno ide nabolje ali smo mi još daleko od Dinama iz vremena Bjelice i Petkovića.
  • Zagi
    15.2k
    Dinamo iz vremena Bjelice je jedna sezona , ajd dvije od zadnjih 25. Statistička anomalija koja samim time ne moze biti referentna točka.

A i nismo baš tako daleko.
  • Ljubo
    404
    Ne mogu reci da je nam trenutno nije lijepo, lagano držimo prvo mjesto koje ne vidim kako bi mogli izgubiti, u kupu idemo na četveroligaša za polufinale i u Europi smo ušli u knockout fazu i imamo protivnika sa kojim se da igrati. Uz sve to klub napreduje na svakom polju od infrastrukture do marketinga. Još da nam dođe jedno ili dva pojačanja za širinu rostera i ovo lagano može biti jedna od najuspješnijih sezona u novije vrijeme.
  • Pacho
    14.2k
    Indexov covjek patlizdan:

Treći razlog je najmanje poznat u javnosti, ali je itekako bitan. Predsjednik kluba na presici je rekao da "određena jamstva koja su dana njegovoj platformi iz nekog razloga nisu mogla biti ispunjena", ali nije htio elaborirati o čemu se radi. Kad je Vučević dolazio u klub, što su ga zapravo molili, skupina poduzetnika koji su godinama oko kluba i podržavaju klub su mu obećali financijsku podršku koju na kraju nisu isporučili. Koji su razlozi za to, može se samo špekulirati.

Vučević nije glupan pa da nije shvaćao da je Hajduk u lošoj financijskoj situaciji kada je dolazio, ali se na taj korak odlučio tek kad je dobio financijske garancije koje bi mu omogućile da nešto gradi. Jednom je već radio u klubu dok je prijetio financijski kolaps, a predsjednik nadzornog odbora javno govorio "da novca nema niti će ga biti". Nije mu se to dalo baš ponovno prolaziti, ali na kraju se tako dogodilo.

Cijeli sportski sektor je složen na bazi da će postojati novac koji će to financirati dok se klub ne oporavi i ostvari neke transfere, a na kraju se to nije dogodilo. U ovoj priči su svi pomalo krivi, a zapravo je to sve samo slika i prilika Hajduka koji je odavno prestao biti normalan nogometni klub.

Nije normalno da trener nema dobar odnos s najskupljim igračem kluba kojeg stavlja u sastav samo ako mora zbog ozljeda. Nije normalno ni da se klub oslanja na neka obećanja izvana koja se mogu, ali i ne moraju ostvariti. Nije normalno ni da prva momčad nema gdje trenirati ako padne kiša kako bi se sačuvao glavni travnjak. Ništa tu nije normalno, ali to je Hajduk. Barem se članovi uvijek mogu brojati.
  • Zagi
    15.2k
    Riječ dana : platforma.
    Cirkusanti.
  • Jurki
    23.1k
    ocalinko i advokat su lijepo stisnuli GViziji kajlu.
    Na kraju ispal pedro i neznalica, a ovi mu nisu osigurali ni tolko para da kupi kašetu brokava.
    On je na kraju dobro i presel.. sluzbeno je smijenjen, placica ce sjedati jos 4-5 mjeseci.. moze bezbrizno igrati na kompjuteru soliter ili football managera.

Kak sam vec prije napisal.. da sam na njegovom mjestu, dolazio bi na posao samo da zajebavam ljude koji tam rade.
    Realno ne treba nista raditi jer napravio ista ili nista.. tak je svejedno.

Bas su mi uljepsali ovaj bezvezni utorak i na tome im hvala.
  • Nogo
    10.3k
    FB-IMG-1770755887211.jpg

/S bespuća facebooka
  • shameless86
    1.5k
    ne znam jel neko vec stavio,naletio na netu :lol:

Otkako je zadnji put bio prvak u sezoni 2004/05,

Hajduk je u 20 godina promijenio:

- 13 predsjednika.
    - 17 sportskih direktora
    - 33 trenera.