• Jurki
    23.1k

"Ooo prazni đepovi a duša puna
    lakim korakom do svemira
    Ooo zar za sreću potrebna je kuna
    ni pameti ni briga
    ma sve je samo igra
    I ništa se ne mijenja
    ni lijevo a ni desno
    i uvijek fali nešto
    i uvjek nam je tijesno
    bar pare nisu problem
    jer para nikad nema"

Lako prezivim pobjedu Osijeka u ovakvoj situaciji.
  • rokikaciga
    11.1k
    Ja sam i dalje u šoku da je Adrion Pajaziti nedostupan jer se oporavlja od transplantacije kose.
  • Peškaman
    8.5k
    Ako sam dobro razumio GV više nije sportski direktor ali nije dobio otkaz samo nije više na toj poziciji. Ali će ipak ostati do kraja sezone kao imaginarni SD koji će nadgledati i pomagati u tranziciji.
    Osim toga sve njegove pomoćnike/ljude koje je on instalirao su torpedirali.
    Razlog je što mu nisu mogli obezbijediti neke stavke koje su mu obećali (čitaj financijske - otkaz Garcii).
    Iako je GV bio na listi čovjeka koji je u NOu (LJPV) on ga nije birao niti je odgovoran.
    :lol:
  • Jurki
    23.1k
    I onda netko veli da moze jedan sivi utorak bez nogometa biti los?

Ocekujemo nastavak.. ajde Sopara pokreni te svoje trupe i pregazi tu tovarsku balegu u nedjelju i ponedjeljak kad Kloppu daju cipelu cekamo novi urbi et orbi ocalinka i advokata.
    Ovo da nemaju para, pa posudit ce negdje od kamatara da ovog torpediraju.

Klub "stoji" iza Garcije koji ne moze smisliti Livaju. A isti taj klub pregovara s Livajom oko novog ugovora koji ne moze smisliti Garciju. :rofl:
    A u toj i takvoj situaciji jedan mora otici.
  • rioda
    13.7k
    Kaze da Garcia nece bit smjenjen, mogu se okladit da ce bit ako Sopic dobije :lol:Fatos Beqiraj

Oni da moraju sad njemu isplatiti milijun eura odštete, mislim da bi komotno morali staviti ključ u bravu.

To mi je posebno smiješno jer se hvale da više od 70 posto proračuna osiguravaju komercijalnim prihodima i ističu da su jedinstveni po tome. A klub u totalnom financijskom rasulu.
  • Filip 91
    2.2k
    633445847_26337381139202358_5172724930385940231_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=Sa5ZPPV-uJ8Q7kNvwEfXp0a&_nc_oc=AdkKe2rQ2j9ukRdIdbHzDTEZ2umRwd1hkfqXAKi5Z-yyT6Qf1lg6CNQgRSfcAQguq-4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=w-nrlvSp2WgL9sENN1qHtA&oh=00_AfsNVWJqAgNXfhbzPhUT1wiylHrqhoGAUFf8xW0klUiqLg&oe=699134A1

Or nooot.
  • rioda
    13.7k
    Hajdug objavio video Marija Pašalića u kojem opet kmeču, kumu i molu za novi stadion

"... ali još važnije od toga, želim ti da napokon dobiješ uvjete kakve zaslužuješ.

Želim ti da se napokon krene u djelovanje po pitanju infrastrukture jer naša djeca, treneri i cijela radna zajednica trebaju kamp za normalan rad, a naši igrači i navijači trebaju stadion adekvatan godini u kojoj se nalazimo."
    NORTE

Čim su postali svjesni da Dinamo stvarno dobiva novi stadion(e), preokrenuli su priču za 180 stupnjeva. Od poljudske ljepotice i maksimirskog rugla, odjednom je i pitanje njihove infrastrukture postala svakodnevica, isto kao i moljakanje politike za to. Ona bura im je samo dodatno pogodovala u tome
  • Jurki
    23.1k
    To mi je posebno smiješno jer se hvale da više od 70 posto proračuna osiguravaju komercijalnim prihodimarioda

To je pizdarija koja moze samo dolje proci.
    Nema sportskog kolektiva u Hrvatskoj koji 70 posto proracuna zaradi od komercijalnih prihoda.

Meni samo nije jasno kak ce u nastavku sezone funkcionirati Livaja koji je veci od kluba i Garcija za ciju otpremninu nemaju.
    Livaja ima veliki utjecaj na svlacionicu i busiti ce trenera na svakom koraku. I htel bi cuti kak ce takav igrac ginuti za trenera?

Ocekujem od Osijeka da vidimo jel imaju ovi milju ili nemaju za otpremninu.
  • rokikaciga
    11.1k
    Nastavno na današnji cirkus imam samo tisuću riječi za reć

38e06078af9f0ff25f16.jpeg
  • austrijanac
    9.9k
    Nece Garcia dobit otkaz jer nemaju za papaline, kamoli nekaj drugo.
  • Praskaton
    5.5k
    Koliko bi valjala pobjeda Osijeka,neopisivo.
  • veselko tenžera
    7k
    Robert Šola, jako dobro upućen u njihovu problematiku, je napisao jako zanimljivo tekst na SN.

Meni najzanimljivije:

- ako isplate otpremninu Garciji aktivira se financijski fair play i nema ulaznih transfera 2 roka.
    - zadnju riječ u (p)otpisu igrača ima NO. Vjerojatno je to nekima poznato od ranije. Ja sam se pogubio u tim njihovim debilizmima, al ovaj je jedan od najjačih. 2 odvjetnika, 2 financijaša i jedan direktor prodaje Henkela odlučuju o kvaliteti nogometaša.
  • Jurki
    23.1k
    meni bas zato nisu jasni proljevi tzv navijaca Dinama (u biti znamo cijih).
    Mozemo se mi sloziti i ne sloziti oko nekih Bobanovih poteza, ali u 99,9 posto slucajeva Boban je potegnuo logicne poteze.

Otpravljena je velika vecina igraca iz prosle sezone. Za naricanja pojedinaca zbog Petkovica, Rileta ili Pjace me lagano boli kiki. - OPRAVDANO.

Potjerana je vecina trenera iz omladinskog pogona, kaj je s razlogom (pisalo se i na Zoni) da treba dati kuvertu da neciji mali igra. Od Baturine nam je skola beskorisna. Doveden je Capellas, strucnjak koji je dugi niz godina radio u La Masiji. Sere se zbog Tabinasa, ali ocigledno je da bu treci bek u prvoj ekipi i za dvojku bu dobar.
    Doveden je Kovacevic, po kojem sam i ja kenjal, pa eto izgleda da polako lovi konce momcadi i to izgleda na nesto smisleno.
    I takav prtljavi trener je osvojio 10 bodova vise od puno razvikanijih igraca i trenera prosle sezone u ovo doba. U Europi usprkos nekim grdim porazima ulovili smo knockout fazu EL sa debelim šansama da ulovimo osminu finala.
    Promasilo se s nekim igracima, al jebiga niti jedan sportski direktor nije nepogresiv.
    I mislim da bi stvarno racionalno gledajuci stvari trebali biti zadovoljni time kaj je napravljeno.
  • rokikaciga
    11.1k
    Upravo to. Ti, ja ili bilo tko drugi se može ne slagati sa bilo kojim Zvoninim potezom - od Kove do Tabinasa do Livija. Ali ono šta je 100% sigurno da je Zvone o nogometu zaboravio više nego cijeli kolektiv Zone ikad znao, sviđalo se nama ili ne. I Zvone radi isključivo u interesu Dinama, ne podliježe vanjskim pritiscima roditelja ili menađera (Jakir jr npr) i ne može ga ulica maltretirat i ugnjetavat kao Bilića. I to je ono što je najbitnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet