• fakin
    3k
    pa moramo realno priznati da trenutno imamo nešto kraći roster. pa to se vidjelo po tome što kova nije napravio 2 izmjene jer nije imao koga staviti više. ozljeda bennacera, bolest lisice, odlazak kuleta, fali nam barem jedan igrač prema naprijed. ako staviš bakrara u napad ostaneš samo na topiću ne desnom krilu, ako bakrara držiš na desnom krilu ostaneš samo s beljom u napadu.

u vezi gdje igraš s 3 centralna vezna imaš samo soldu za zamjenu.
  • NORTE
    22.4k
    Ima još 7 dana za potpisati pokojeg igrača, rok traje.

Možda bude Matković poslije tekme s gubom, jer Osijek nema centa.

Ja bi im u tom poslu posudio Varelu do kraja sezone bez ikakvih troškova za njih.
  • bazooka93
    130
    2-3 ozljede nas dijele od katastrofe. Ozljeda Belje ili Misica i sve pada u vodu.
  • Mlađi referent
    15.1k
    2-3 ozljede nas dijele od katastrofebazooka93

Wow, samo?
  • deda
    43.7k
    Kao i svaku drugu momčad u svijetu.
  • Dzoni
    3.9k

Dvojici ljudi da pozli u avionu je dovoljno da pogine 300 ljudi...
  • crophantom
    3.1k
    hvala kaj to pišeš prije nego što moram na jebeni Air Bulgaria, mogao si uzet primjer autobusa.
  • prefontaine
    6.7k
    Air Bulgariacrophantom

A u tom slučaju dovoljno je da pozli jednom. Drugi je vjerojatno tu preko veze i nema pojma o ničemu :sweat:
  • crophantom
    3.1k
    hahah, zadnji put kad sam letio s njima mi je jedini put ikad kod slijetanja prošlo kroz glavu jel mi ovo zadnje i dal da šaljem poruku dragim mi ljudima, ne da ga je zakucao, jebo je majku pisti s avionom. debelo preko 100 letova u životu, ovaj je bio poseban doživljaj. 1 pilot neki duge kose, izgleda ko da si ga skupio u nekom punkerskom klubu, drugom mozes dijagnosticirani srčane bolesti na 2 kilometra i nanjušit dijabetes, tako da nije trebao spominjati da nekom pozli :lol:
  • keppi
    536
    Poljaci znaju da se želimo Nevistića riješiti pa očito ucijenjuju...nije putovao u Rijeku, a sada ponovo trenira s ekipom. Igra živaca....
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Neće on niđe,kako sam čuo ostaje zbog @Marley:broken:
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    kako? Beljo se ozljedi igra ti Bakrar ili Topic, obojici je primarna pozicija napadac.

Ozljedi ti se Misic, igra ti Soldo, moze Zajc to pokrit, Bennacer kad se oporavi. Nema smisla dovodit sad nesto na brzinu cisto eto. Bolje se cuvat za ljeto kad je izbor veci
  • IvanS
    501
    ↪bazooka93 kako? Beljo se ozljedi igra ti Bakrar ili Topic, obojici je primarna pozicija napadac.

Ozljedi ti se Misic, igra ti Soldo, moze Zajc to pokrit, Bennacer kad se oporavi. Nema smisla dovodit sad nesto na brzinu cisto eto. Bolje se cuvat za ljeto kad je izbor veci
    Fatos Beqiraj

A u obranu u rotaciju se vraća Torrente. Tako da, gužva će opet biti.
    Još kad Zvone dovede klasno krilo koje igra s obje noge... Bit će to sve OK.
  • Bratić
    138
    Jel može neki insider baciti ime neko čisto da imam koga istraživat.. ubije me ovo, rok traje, 1-2 igrača bi nam dobro došla, a tišina
  • bazooka93
    130
    Ubacis Bakrara I onda nemas krilo.
    Ozljedi se Misic imamo osmicu u ekipi i jednog mladog box to box veznjaka.
    Slicno se Bjelici dogodilo prosle godine kad je morao prikljucivati juniore. Bakrar koji je rezervni spic krpa krilo i znaci oba napadaca raubas minutazom. Nek se jedan ozljedi vec je sranje.
    Takodjer za Misica nemamo alternativu i to se vidilo kad god nije igrao.
    Ulozis skoro 20 milja i onda nemas puni kadar za HNL.
    OK otisli su nezadovoljni i ostvaren je odlican transfer za rezervnog igraca ali gdje su zamjene?
    Ne ocekujem sad 10 novih igraca ali jedan napadac/krilo i jedan dodatni vezni (ne 10-ka vec pravi vezni) ne bi skodili.
    Onda ako i planiraju dovesti igraca zasto onda kasne s prijavom za Europu pogotovo ako je kapitalac u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.