• hardek
    8.9k
    Dokle god će u klubovima koji su ozbiljni kandidati za Europu plaće igrača biti 5k eura na mjesec, ovog će stalno bitiDzoni

Istra daje možda i bolje plaće nego Rijeka trenutno. Radošević, Prevljak i Lončar imaju baš jake ugovore tamo
  • Ivdzo11
    9.2k
    Odlasci Jagušića i Šute ostavili su traga na momčadi i treneru koprivničkog kluba, a Slaven je odmah krenuo u akciju. Kako doznaje Germanijak, u Koprivnicu se vraća Alen Grgić, bivše krilo (ili bek) Slavena, Rijeke, Osijeka..., igrač koji je ljetos napustio Koprivnicu i otišao u armenski Noah, kod trenera Sandra Perkovića. Igrao je jesenas i Konferencijsku ligu, u kojoj je armenski klub izborio drugi krug, a sad je raskinuo ugovor. I stiže 'kući' kao slobodan igrač
  • Ivdzo11
    9.2k
    Jakupovic odlazi u FCSB
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    20260209-184841.jpg

Skuplja se lova za place :rofl:
  • Jurki
    23.1k
    skupa krpa za brisanje poda.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    taj Grgić je jako limitiran
  • NORTE
    22.5k
    Skuplja se lova za place :rofl:IstinaZaDinamo

Jel ima koji dres s Istre i Gorice?
    Pitam za gubu.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Kakvo je ovo izdrkavanje na Barisica danas, sreca njegova samo sto smo mi promasili zicere i zlomislic napokon obranio nesto. Mogao je vrlo lako popit 3 komada. Osim onog jednog uklizavanja na zajcu nista mi nije zapalo za oko.
  • Crni86
    19.8k
    barisic je odigrao fenomenalnu utakmicu, svidalo se to tebi ili ne.

Podsjetio je na domingeza na pocetku sezone. Jak na lopti, brz, pozrtvovan, tehnicki jak, samo je malo nizi od sergija.

Sad je pitanje da li moze odrzavat konstantu s ovakvim nastupima.
  • hardek
    8.9k
    Barišić je odigrao odličnu utakmicu, ali ova utakmica jasno pokazuje zašto on nama nije bio zanimljiv. On nije desni bek, a nije ni stoper u formacijama sa 4 odiza. Desni stoper u trojci je njegova idealna pozicija a mi jednostavno ne igramo tu formaciju.

Biti će odličan za Rijeku bez daljnjeg.
  • NitkoBitan
    35.3k
    Jakupovic odlazi u FCSBIvdzo11

Razumijem i da njima treba soldi za prezivjet al da se kao razlog navodi da igrac ne pase trenerovom sustavu :monkey:

Po meni najboljeg napadaca i realizatora prodaju. Jednu od rijetkih svijetlih tocaka (Malenica) je trener posjeo na klupu jer nije "ratnik". Kakav smo metak izbjegli, a mnogi navijaci Dinama su ga zazivali. Jos je i sam za sebe rekao da ce kad tad sjest na klupu Dinama :rofl:

Za Vukovar navijam svaku iducu utakmicu. Pa nek se najantipaticniji tercet lige Osijek-Gorica-Loksa nateze do samog kraja prvenstva tko ce ispast a tko nece.
  • Facke
    7.9k

Po tomu bi morali prodati i Matkovica i Tourea teri nije bil v momcadi vec 9 utakmic iz teruga razloga? Jebiga Sopa mi tu dosta gresi v meduljudski odnosi. Nemres same udarati po igracima. Igrali su bolje pod Rozmanem same ih gol nije stel.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    oni su pod Rožmanom baš imali neviđeni peh, a onda ih je udarila i logična kriza kao posljedica svega.

Taj Jakupović je poprilično kvalitetan igrač, čak mislim da bi i nama dobro došao kao alternativa kad se lovi rezultat...a Sopić nije normalan. Malenica je profesionalac i najbolji pojedinac Osijeka, izgubit će momčad i prije nego li ju je počeo voditi.
  • Dadox
    1.3k
    Ne znam koju si tekmu gledao sorry
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    ma odigrao je on dobro daleko od toga, al ocu rec da je lako moga 3 komada primit, nakon onakve utakmice Domingueza i Mckenne ne vidim razlog za spominjat ga uopce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet