• Noel
    19.3k
    Ne treba bit prestrog prema Kovačeviću danas. Opjevanog Španjolca je limitrao na 0 prilika na Rujevici. Igrači u napadu su danas apsolutno zakazali. Svi. Falilo je koncentracije u završnici. Rijeka je bila zrela za 2-3 komada ali je danas falilo hladnokrvnosti u napadu. Njemu bi jedino zamjerio prerano vađenje Bakrara.

Opet je odradio gostovanja na Opus Areni i Rujevici bez poraza bez primljenog gola, 4 boda. Ove sezone je nenadjebiv u derbijima mora mu se priznat.

6-2-0 u derbijima dosad ove sezone. :clap:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Ne bih danas išta po treneru, da krila imaju malo više kvalitete dobili bi ovo danas 0:2 rutinskih.
  • mrgud
    709
    Ima nešto kaj se zove trening
  • NerminB
    892
    Meni dovoljno vidjeti da ovi govnari zadrzavaju vrijeme jos u prvom poluvremenu. Usrali su se. Naprijed su bili anemicni i bezidejni tako da sto se toga tice mario svaka cast.

Napad i treca zona kriticna, jebga da je jednom od svih gore bio dan, uzeli bi bar 0:1. Ovako, zal ostaje jer smo bolji ali da je smak svijeta, i nije. +5 u odnosu na magarce i na raspored nas/njihov - I’ll take that :grin:
  • mali M
    9.6k
    Ma... Mi uvijek moramo u krajnostima pričati... Mislim da je Kova dobro pripremio utakmicu... Ostalo za zaborav... Nisu dobre bile izmjene i vrijeme istih, a da ne pričam o sudaranju igrača.
    Momci, neće nitko Kovi glavu skinuti, ali kretnje igrača u tranziciji, u kontri, ulascima u prostor itd.. se uigrava na treningu... Nemojte pravdat Kovu za nešto što mu je posao... Nije prvi put da nam se krila sudaraju sa bekovima i veznjacima sa svoje strane. To se događa i sa lijeve i desne strane... Šta bi Mišić ili Kova trebao reć Hoxhi da koji put digne glavu i ispoštuje Vinlofa?! Šta bi Zajc ili Kova trebao reć Stojketu da ukoliko je Bakraru već na metar došao pomoć Valinčić, nemora i on priči na pola metra...
    Nije Kova kriv za svaku lošu odluku igrača na terenu, ali kretnje su automatizmi koji se rade na treninzima...
    Sve pet, simpa je Kova, al i dalje smatram da ta razina nije za ono što mi želimo...
  • bazooka93
    130
    meni je minus sto je ostao na 3 izmjene. Ali dijelo i koga sad ubacit kao napadaca kad ti krenu Bakrar i Beljo od prve. Bobane reagiraj i daj nam top krilo i spicu
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    ma ja sam gleda klupu prije nego je uveo soldu i vidovica, bas nemas koga ubacit u tom trenu. Ja nebi nikog uvodio ostao bi na jednoj zamjeni i tjt.

A sta kad dovede top krilo i spicu nemaju di igrat, krilo ajde mozda da, spica ne moze pored belje. A do ljeta nam ne treba nista, dovoljno smo dobri i ovako za uzet sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.