• njurci10
    471
    forum i alkohol ne idu zajedno :lol:
  • Omake
    15.7k
    Sanjao sinoć da smo pobijedili Atletico Madrid 2 1 u europskom Super Kupu. Bennacer petom za vodstvo u 117. minuti.
  • austrijanac
    9.9k
    Aj Bennacer jos nekako, ali kaj Atletico radi u Superkupu?
  • Nemrem igra Dinamo
    5.3k

Pa osvojili su Europa ligu, logično.
  • Ludovic IX
    10.5k
    Hej, to mi osvajamo a oni igraju LP..i mi i oni u igri jos uvijek. Rekao bih da je ovo bilo proročanstvo a ne san
  • Masto
    1.1k
    sve ovisi o tome da li se bennacer nakon gola petom ozlijedio
    Ako jest onda je proročanstvo
  • Mr Anderson
    17.6k
    Jebate led koliko ovaj dolazak livija doma moze samo da sjebe klub ali se nadam da to moze da otjera kovacevica jer stvarno covjek nije za ovaj klubto ti je tak

Gospode bože, oči mi krvare.
  • Mr Anderson
    17.6k
    Cordoba mi izgleda k'o onaj crnac iz filma što s kalašnjikovom otme brod i kapetana.Peškaman

Meni Theo i Cordoba izgledaju ko likovi iz serije The Wire. U tom điru.
  • Pacho
    14.1k
    Dok momčad može trčati u visokom intenzitetu, očigledna je razlika u kvaliteti u odnosu na ostatak lige. Kada nema svježinu, postaje očito kako nema rješenja u napadu kojima sustavno otvara obranu kroz suradnju više igrača. Za osvojiti SHNL će vrlo vjerojatno i ovo biti dovoljno, ali Kovačević dugoročno mora ekipi stvoriti dodatnu vrijednost.

Vice

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ako-je-ovo-najbolje-sto-hrvatski-nogomet-ima-u-velikom-smo-problemu/2758706.aspx?index_tid=916124&index_ref=naslovnica_sport_prva_m
  • hardek
    8.9k
    Generalno mi je dobar Vice, ali ne može se svaka utakmica gledati crno-bijelo. Važan je kontekst.

Da li je Dinamo danas bio bolja momčad na 2. najtežem gostovanju u ligi? Je
    Da li je moglo bolje? Apsolutno

Posao trenera nije samo planiranje određene utakmice, nego i ono što slijedi. Mi nakon danas, imamo još samo školjku za odradit od teških gostovanja i to je to. Definitivno je i to nešto što igra ulogu i o čemu se razmišlja.

Fali nam malo, 1 pošteno krilo i možda rotacijska 6/8 za nešto više.
  • CrniGavran00
    0
    Ja se još uvijek nadam Gnezdi Čerinu u vezi
  • Paggini
    75.7k
    Tri utakmice drugog dijela sezone, rezime obrane:

Osijek - doslovno nitijedna jedina prilika niti mirisanje prema golu
    Vukovar - prilika iskosa i Livijeva obrana te spektakularan gol koji bi ušao valjda jednom od 20 puta
    Rijeka - doslovno nitijedna jedina prilika, 2 udarca, 0 u okvir, a to je ista ekipa koja nas je nakantala 4:0, a tovare 5:0, a u prijasnja dva susreta su imali brutalna poluvremena

Ima tu štošta za prigovoriti u napadačkom segmentu za današnju utakmicu, što se i prigovara opravdano na forumu, ali ja bih okrenuo malo na pozitivu jer dugo, dugo, dugo, dugo nismo imali ovako dobru obranu.

A pogotovo kad se u obzir gleda da smo u Osijeku imali Galesica na beku, protiv VU povratnika Valincica i Galeta na srednjem, a protiv RI opet treću obrambenu formaciju.

Obrambeno izgledamo stvarno jebeno ozbiljno i po tom pitanju treba biti ekstremno zadovoljan.

Nadodao bih i sudjelovanje krila u dupliranju bekova u obrani, čak i Bakrar dobro.igra tu rolu, Topić također vrhunski pokriva iza sebe, a Hoxhina defanziva je već daleko opjevana. Mišić igra obranu kao preporođen, Stojković također, čak i Beljo se često povlači ako je potrebno.

S ovim segmentom sam prezadovoljan, dugo vremena nismo izgledali ovako dobro od iza.
  • Zagi
    15.2k
    Slazem se iako bih za procjenu ipak pričekao europske tekme.
    Dosta dobro je to izgledalo i u prvom dijelu dok nisu došli Celta, Betis i Lille.

Ali djelujemo čvršće.
  • Hebimir Strašni
    188
    Ove tri tekme nisu nikakvo mjerilo vidjet ćemo protiv belgijanaca tek. Obrana sama po sebi izgleda bolje čim je Livi na golu. Svi u obrani imaju više samopouzdanja kad znaju da imaju pravog golmana iza sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet