• emilperska
    14.7k

Ćiro pederu, vole te tvoji sinovi! :heart:
  • emilperska
    14.7k
    - 1993. prva nakon 11 godina čekanja i prethodno spomenuteMlađi referent

Ovo je btw i prva Dinamova titula u neovisnoj (modernoj) Hrvatskoj.
  • Paggini
    75.7k
    Ćiru sam sreo prije ne znam ni sam koliko godina, petak u rano ujutro, oko 3, možda pola 4, mi obliveni rakijom i koječim mijenjamo lokaciju gdje ćemo biti neugodni sretnemo njega u mrklo doba noći kako lagano šeta badalićevom prema trgu, perfektno obučen i namirisan.

Vraćao se sa svadbe, požalio se da je umoran već u tim godinama od tih dugačkih zabavljanja, ali je naočigled dobio nalet adrenalina kad je osjetio našu entuzijastičnu mladost koja čeka njegove misli kao manu s neba. Četrdesetak minuta nas je zabavljao pričama, dogodovštinama i na najurnebesniji način kenjao po ovome i po onome (uz naravno obavezni "nemojte ovo ozbiljno shvatiti").

Nisam ga nikad prije toga ozbiljno shvaćao ali nakon te večeri mi je ostavio strašan dojam, ne znam kako to da opišem, baš je bio čovjek izvan vremena, određen nekom svojom sudbinom koja je zapisana neovisno o bilo čijoj drugoj.
  • Pacho
    14.1k
    Kramaric zabio Bayernu
  • Mali dioničar
    19.5k
    Inter zabio 5 komada Sassuolu, a Leonu Jakiroviću nisu dali ni pol sata za razvijanje.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Pa opasan je to rezultat, dobio bi on priliku da su zabili jos 5 sigurno. :rofl:
  • Mali dioničar
    19.5k
    Ćiro je zbilja imao taj društveni gen na maksimumu.

Nakon pobjede u Bukureštu 1993. protiv Steaue 2:1, došlo je nas 50tak na doček u zračnu luku.

Ćiri se to svidjelo pa nas je ukrcao u autobus s igračima prema Maksimiru. Možeš zamisliti nadrealnu scenu da 2-3 sata nakon što si ih gledao na televiziji, voziš se u autobusu s Dinamovim igračima i u Maksimiru te čeka još par stotina ljudi koji rade bakljadu pod zapadom.

Ide se u Domagoj do valjda 5 ujutro, a Ćiro nam osobno nosi gajbe piva na stol.

Nadrealno iskustvo iz današnje perspektive.
  • don
    18.4k
    Mudražija sa klupe odgleda današnju utakmicu. Izgleda da Boban drma i Aek Larnacom.
  • Noel
    19.2k
    Dok sam bio klinac Ćiro mi je bio famozan. Pušio sam tu njegovu spiku.

Kako čovjek odrasta shvaća realnost i shvaća istinu. A to je da je Ćiro bio jedan maestralni i vrhunski hoštapler. Kako privatno tako i poslovno. Imao je Ćiro puno odluka koje prezirem, kako oko Dinama tako i društveno/političkih. Volio je plesat prljavi ples sa politikom. A ona ga je žvakala kao nekakvog neiskusnog balavca i naivca. Imao je i puno krivih odnosa sa nekim ljudima koji su bili malo veći hoštapleri od njega. Ćiro nije bio loš čovjek samo je mali neiskvareni talentirani čovjek iz Travnika pokušavao preživjet i proslavit se u okrutnom svijetu. Na kraju života je znao i davat čudne i nepromišljene izjave koje su bile nepotrebne, međutim njegove godine i lucidnost su kopnile a nije bio okružen "prijateljima'. Novinari crvi su ga iskorištavali mamili na što je on uvijek bio slab, pa su i od njega radili cirkus.

Njegovi trenerski uspjesi su maestralni, veliki, neponovljivi. Navijači Dinama i hrvatske reprezentacije će vječno pamtit 82 i 98. i Debrecen.
  • Jurki
    23k
    al zato njegov fan club radi prekovremene. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.