• Praskaton
    5.5k
    Većinu utakmica bi mi Bakrar kretao s klupe.Daje taj neki impuls.Ovako ako ga mijenjas a trebalo bi jer nije pokazao nista ostajes bez rješenja za špicu u nastavku nedaj boze lošeg rezultata ili ozljede Belje.

Bolji smo al mora bolje ako mislimo uzet pobjedu.Siguran sam da ćemo u drugom poluvremenu izdominirat
  • CerealKiller
    205
    Ne znam kako ce se zavrsiti ali ocito je da su svi sretni s bodom
  • hardek
    8.9k
    I dalje stojim pri tome da bi mi Topić igrao ispred Bakrara na krilu. Bakrar se muči s primanjem lopte uz liniju, pogotovo s igračem na leđima. Jednostavno po njemu se vidi da je više centralni napadač nego krilo.
  • E46
    2k
    smatraj sta hoces, al mene od ovog poluvremena zeludac boli najiskrenije.
  • rioda
    13.6k
    Znalci na Facebooku kritiziraju da smo došli po bod.

- Stojković za Belju, čisti zicer
    - udarac Zajca
    - udarac Bakrara
    - Beljo glavom
    - još par situacija tipa McKenna glavom, i Beljo kad je prošao po lijevoj strani
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Vrime je za Juana
  • FredyJones
    42
    Dobro da nismo krenuli u neki ludi presing jer bi nas tu mogli unsitit sa Frukom izmedu linija.
    Ovak pametno, izgleda dosadno al i ovako smo Bar gol morali dat.

Bakrar i MPV nekako najnekonkretniji kod nas, al sve u svemu nije lose.
  • Kationi
    1
    Dosta solidno poluvrijeme, malo mirnoće u završnici i doći će pobjeda. Rijeka nije sansu stvorila cijelo poluvrijeme, dosta pametna priprema utakmice i ideja da im se prepusti posjed
  • rioda
    13.6k
    Barišić mi se dopao, mislim da ne bismo pogriješili da smo ga uzeli

Topić mi na zagrijavanju izgleda kao da ulazi
  • Thor
    1.9k
    Ovi smradovi lupaju di stignu :brow:
    Treba to zabit i razbit
    Ajmoooo dinamooo :heart: :strong:
  • Paggini
    75.7k
    Ove utakmice s rijekom postaju veća čobanijada krkanja i kmeketa od tekmi s tovarima

Ajmo Fran Topić THOPSON
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Pa baš čitam neke ljude i ne razumijem, koji nogomet gledate i što očekujete? Bolji smo, nismo baš pojedinačno raspoloženi, ali ništa im dozvolili nismo, a mogli smo zabiti 3 ili 4 komada laganini.
  • Crni86
    19.8k
    Ja gledam nikad smirenije utakmicu i cekam kad cemo povest.
  • Pacho
    14.1k
    Stavit Juana i bit ce sve u redu
  • rokikaciga
    10.9k
    Topa ulazi umjesto Bakrara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.