• joesimunic
    7
    Drago mi je vidjeti kako ulazi u igru pero bombardero
  • Warrior
    83
    Gdje smo sve novac bacali, skoro tri milijuna za Bockaja jje za kaznenu odgovornost
  • Masto
    1.1k
    loš mu analitičar
  • Netkos
    84
    Matković ništa nije pokazao, jedan od najgorih na terenu. Dobro da nisu prihvatili našu ponudu, 1,5 milijuna je previše trenutno za njega a kamoli 5+ koliko Osijek želi.
  • DrRatoljub
    455

Svi s pravom seru po Maricu, ali Antoliceva se sranja olako zaboravljaju.
  • Georg Koch
    7.2k
    Ova famozna izvodjenja auta od strane Coline, ne da Osijeku ne donose nista nego su jedno veliko - nista.
    Prije svega ovo izgleda kao atraktivno i fora, no jedna jako losa i blijeda kopija mocnog Rory Delapa iz Stokea od prije 15+ godina.

Samo imamo jednu veliku razliku, Delap je imao asistencija, predasistencija i svega jer: imao je vise "stilova" tog auta, ostre, okomite lopte, duge parabole i slicno, i znao je jako zbuniti protivnike, te imao je nekoliko suigraca od cca 1,92 +/- koji su bili dobri u skok igri (Huth, Shawcross, Crouch, Jones, Sidibe...) te je to imalo i smisao.
    Ovako mislim da je cak lakse protivnicima braniti ovo protiv Osijeka, nego da idu nekom smislenom kombinacijom.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Matkovic izasao a kao da nije ni igrao, nista, nula, upropastio jednu dobru priliku.
    Ne kuzim zasto bi dali tolke pare za njega (ako je istina kaj se spominjalo u medijima 1.5m)
  • Paggini
    75.6k
    Ovaj Osijek je stvarno rijetko glup klub, ne znam kako da ih drugačije opišem nego glup
  • joesimunic
    7
    U ovako losem Osijeku da im spicu igra Kane nebi bilo puno pomoci
  • Crusades
    21.9k
    Vrhunska akcija Osijeka :lol:

Akcija kojom se opisuje njihova politika. Prilika za ubačaj, Barišić i Čolina uspiju iz toga dat njima faul. :clap:
  • rioda
    13.6k
    Kaj su sad odigrali Barišić i Čolina :lol:
  • nwankwo646
    1.1k
    Nikad neće biti razjašnjeno kako je Čolina završija na listi najvećih svjetskih talenata njegovog godišta.
  • prefontaine
    6.6k
    Hahahah na što ja gubim nedjeljno poslijepodne, mili Bože. Znači igra se 90+2, Osijek gubi, napada. Ili bi bar trebali napadati. Imaju faul na svojoj polovici. Prvo Barisic krade 15ak metara, sudac ga vrati. Onda misli, gleda kome nabaciti dugu loptu, da bi na kraju dodao prvom do sebe, Čolini. I taj Čolina ničim izazvan preda loptu prvom Varaždinovom igraču (Bočkaju), kojeg onda faulira.

E svašta.
  • Crusades
    21.9k
    Sljedeće kolo Gorica - Vukovar. Vukovar ako dobije mogao bi skroz uvuć Goricu u borbu za ostanak. Osijek protiv magaraca.
  • Mrvica
    4.2k
    Kakav kriminal.. Svaka čast svakome, al ne bi me čudilo da Osijek ispadne i to uvjerljivo. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet