• Jos-Optimus
    10.9k
    on doslovce brani kao igrač koji stane na gol kad isključeni golman nema pravo zamjene, takva tehnika
  • rokikaciga
    14.6k
    I onda netko kaze da radije prati Premiership. PA KAKO?? Zbog ovakvih utakmica se isplati imati oci.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Mislim da su igrači Gorice danas u kladionici stavili pare na "Gorica ne daje gol".
  • IvanPerić1945
    343
    Prije ovoga kola Carević je imao 7 žutih kartona... Hns još nema suspenzije za trenere
  • Dzoni
    6k
    I minimalno jednu tužbu za rasizam
  • rokikaciga
    14.6k
    Kaj radi ovaj Matijas, fakat sam ostao bez rijeci.
  • prefontaine
    9.4k
    Nevistić je bolji golman od ovog Matijaša. Odgovorno to tvrdim.
  • wolfgang14
    4.2k
    pa jbo me pas i oba daju gol. Nevjerojatno
  • Pacho
    18k
    Degenerik Balic za Index

Poljud bi, u nekoj normalnoj priči, trebao biti ogroman kompleks s trgovačkim centrom, hotelima, bolnicom i velikim javnim garažama ispod stadiona.

Mislim da ovo nije dovoljno. Zasto ne i aerodrom, vojna baza, ranzirni kolodvor i dzamija? Zanimljiv koncept bolnice u sklopu stadiona. Za tako nesto jos nisam cuo (van ambulanti za klupske potrebe), ali navijacima orjune bi svakako dobro dosla jedna psihijatrijska ustanova ispod tribina cucavca.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Fraer kaže da treba financirat objekt i onda predloži bolnicu hahahaha. Privatizirajmo zdravstvo da bi Hajduk plaćao stadion
  • Pacho
    18k

Pa moglo bi se nes iskemijat. Npr. ako predocis ulaznicu, dobijes 21% popusta na metadon.
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Molio bih plavu vojsku da se uozbilji i zadrži dozu samopoštovanja te da se Pozo više ne spominje u kontekstu Dinama koliko god ga se provlačilo kroz novinske redove.

Da mi se raspravlja o poluprosječnim HNL igračima vratio bi se u 2024. gledajući kako kupujemo Belcara, ovdje čitao hvalospjeve o najboljem beku HNL-a Roku Jurišiću i čitao članke sugeriranja da se Dinamo okrene preporođenom Čopu jer zna kako mu se prijatelj Banić baca i zna šutnuti loptu kroz rupe na HNL igralištima i kako izbjeći blato na gol liniji.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Pravi članovi svaki tjedan na sistematski. Platite pretragu za Šarlijinu plaču
  • Ivdzo11
    9.9k
    Nakon što je doveo Luku Menala iz Rijeke, odnosno Jovana Ivaniševića iz Istre 1961, čini se da je Sarajevo pred zaključenjem novog transfera iz HNL-a.

Kako Germanijak doznaje, Osijek i klub s Koševa u ovim trenucima “peglaju” posljednje detalje oko transfera Filipa Živkovića. Ofenzivni veznjak ima deset nastupa u ovoj sezoni a produkt je nogometne škole Osijeka.
  • Jurki
    25.6k
    Fraer kaže da treba financirat objekt i onda predloži bolnicuTvrdica McTvrdi

Zdravstvo nam je u kurcu.. s obzirom na okolnosti.. bolje bi im bilo da financiraju kupleraj.. taman u skladu s renomeom kluba.
    Čak bi i te zaposlene djelatnice radile posteniji posao od tog doticnog nogometnog kluba.
    Za razliku od njih..te djelatnice nebi nikog zajebale i slagale, te nebi posjetitelji mogli dobiti tifus.

Kaj reci da kod zadnjeg njihovog osvojenog naslova je koreografija 17 titula, a na sluzbenim stranicama pise 18. A od ta dva događaja nisu osvojili ni Blitvar cup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.