• Simba
    91
    Uopće ne treba dramiti oko nedolaska Jagušića. Realno ti novci su za nas previše za takvog igrača i pitanje je kako bi završio. Pokušali smo, ponudili što možemo, nije prošlo i to je to. A što se njega samo tiče, želim mu da uspje, ali totalno je promašio ligu i bojim se da će mu put biti kao i ostalima koji su pogriješili pri preranom odlasku u pogrešan klub. Vrlo lako bi se kroz par godina mogao vratiti u HR spašavati karijeru. Volio bih da griješim...
  • ElDorado
    9.9k
    Treba se okrenuti svojoj školi i mladim strancima. Ova sranja po HNLu donose samo frustraciju. Ajd samo usporedite Perez Vinlofa i Domingueza sa 6 milja za nedokazanog Jagušića.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Gotovo je i ne vrijedi kukati za Jagušićem, iako ne znam čime je on uopće toliko izludio širu masu. Odličan je igrač, pogotov za svoje godine, ali igra u Slaven Belupu, daj me nemoj… Vidjet ćemo kasnije što će biti od njega. Ako se trebalo dati najmanje 6 milijuna za njega - hvala i doviđenja.
    A ovim Fazen i ostalim kvazi insiderima želim doživotni ban. Ništa dobrog nisu donijeli na ovom forumu. Lupetaju gluposti, idu linijom neke pretpostavke i vjerojatnoće i mole Boga da se nekako ostvari samo da bi dobili na važnosti, lajkovima itd.
    Dolazak Bennacera “iz vedra neba” je bio dokaz da su samo bezveznjaci koji apsolutno pojma nemaju o ničemu.
    Idemo dalje. Vjerujem da smo se već okrenuli drugim igračima i da ćemo dovesti nekoga s kojim/kojima ćemo biti zadovoljni.
  • Davieboy86
    1.3k
    Rekao je da smo bili odlucniji. Wow otkrio nam je toplu vodu. Nikad se u povijesti nogometnih transfera tako nesto nije dogodilo. Sokiran sam! Ma nikad se nije ni dogodilo da igrac leti u jedan grad pa tokom leta zavrsi u drugome. Covjek je jedno 10000000 puta ponovio kako su transferi kompleksan posao. Stvarno svi ostali klubovi su odlucni! Aj odi u ducan , nadji banane na akciji za 1€ i kada dodjes na blagajnu nisu vise 1€ nego 5€ . Ja bih sigurno pokusao objasniti da su banane na akciji , a prodavac mozda suprotno. Mozda bi ih dobio na kraju za te novce, a mozda ne bi. Uglavnom , prekompleksno je sve to i ne treba se hvatati cijelo vrijeme za dvije rijeci kada kontekstu svega nedostaje jos 1000 rijeci.Idemo dalje. Nauci i Save As u neki folder.
  • Laki424
    36
    Dodao bi još jednu stvar na koju bi obratio pozornost.
    Nama su prodaje nužne za ljeto cca 20M. U taj koš,trenutno idu Stojković,dominguez(barca ima 30%) i Valincic.
    Vinlof je po meni zreo tek za sezonu dvije dostići tu cijenu.
    E sad,ako i prodamo to,trebamo adekvatne zamjene za ljeto,pa smatram da smo možda već trebali dovesti ih da se prilagode Kovinom sustavu,ako isti i postoji.
  • bazooka93
    126
    on je dobio bolji ugovor belupo bolji transfer i bolju klimu.
    Ostak ce se mora dobro izboriti sto mu je sigurno teze u Panati nego Dinamu ali nigdje nece imati slobodu da dribla i puca kao u Belupu (slicno kao Lovric u Gorici)
    Pozo je odlican HNL igrac i dobro dodje kao rotacija nesto slicno kao Goda nije za prvu ekipu ali za rotaciju da (pod uvjetom da nije skup)
    Mislim da su u Dinamu predahnuli jer je Hajduk kiksao i odvojili su se na tablici inace bi dodali gasa s transferima ovako se prikljucuju juniori i pokusat ce oziviti Cordobu
  • Droljo
    25.1k
    Pozo je odlican HNL igrac i dobro dodje kao rotacija nesto slicno kao Goda nije za prvu ekipu ali za rotaciju da (pod uvjetom da nije skup)bazooka93

Taj put se meni ne sviđa. Uzet naj boljeg juniora ili kadeta za tu opciju. Probat ih par pa neki bude isplivao valjda.
  • rokikaciga
    10.8k
    Necu strance za zamjene. Stranac mora bit daleko najbolji igrac na svojoj poziciji inace koji ce nam k...jer "Gode" imas na bacanje u hrvatskoj.

A Jagusic jebiga, ni prvi ni zadnji koji ide zaobilaznim putem a ne preko svog voljenog Dinama.
  • Jurki
    22.8k
    Belupo je vagal ponude, odugovlacil i cekal najbolju.
    Zbog cega bi Belupo nama dao igraca u pol cijene?

Da je igrac zelio tak jako doci k nama, bil bi kod nas.
  • fakin
    3k
    ma zasto bi bile nuzne prodaje 20 mil eur? Koliko znamo klub je i vise nego financijski stabilan, ne vidim da smo negdje napravili veliki gubitak.
    Ako uđemo u ligu prvaka to je sigurnih 30 mil eur
  • Laki424
    36
    pa rečeno je prema van tako vise puta.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    A tko je to rekao prema van?
  • Droljo
    25.1k
    Insajder
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Bezveze se nasjeda na gluposti, nikakvih prodaja od 20 milijuna nije potrebno. Financijski smo stabilni, a ovaj rok se dobro financijski odradio jer se nešto i zaradilo na igračima koji su realno zamjene, a uštedilo se dosta i na plaćama.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    272
    Jagušićev transfer izgleda kao da se u tom slučaju pitalo samo klub, ne i igrača. Odličan deal za Belupo koji si ovim prihodom može osvježiti ekipu s 3-4 novih igrača za prvih 11. Također, otvorio se prostor za veću minutažu mladih Qestaja (19) i Šivaleca (17) koji bi trebao biti "next big thing" ako se stvari budu normalno razvijale...

Što se Jage tiče, loša liga za razvoj i velika konkurencija u vidu dosta većih imena s bogatim karijerama (Renato Sanches, Bakasetas, Moussa Sissoko - doduše ne igra al tamo je, itd...). Za skupit iskustvo nije loše, no sveukupno gledano mislim da je to zadnja opcija koju je morao odabrati, no dobro, sretno mu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.