• Mr Anderson
    17.5k
    Caimacov navodno isto ozlijeđen
  • Yovitssa
    960
    MARKO LIVAJA (32), ikona Hajduka, ponuđen je Panathinaikosu. Ovo pišu grčki mediji zadnjeg dana prijelaznog roka u toj zemlji te dodaju da je tamošnji pali velikan zainteresiran za Livaju.

https://www.index.hr/sport/clanak/livaja-prelazi-u-panathinaikos-grci-ponudjen-je-pao-je-zainteresiran/2757991.aspx
  • Mr Anderson
    17.5k
    Od božanstva do toga da bi ga se htjeli riješiti jer im je postao uteg. U prvom redu financijski.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Marko Livaja, bivši napadač AEK-a, ponuđen je Panathinaikosu, koji ozbiljno razmatra dovesti ga. Hajduk je spreman na pregovore oko transfera. Panathinaikos traži napadača koji može igrati i povučenije, pa je zato htio i Tonija Fruka," piše Paopantou.
  • prefontaine
    6.6k
    Marko Livaja je ponuđen Panathinaikosu.
  • Ijayi Atiemwen
    5.6k
    Jel zna tko više o ovomeIjayi Atiemwen

Ja sam dobio tu info još prije dva tjedna
  • javolimtebejako
    4.1k
    sta ovo PAO skuplja sve po HNLu, jel im treba golman mozda?
  • Dr Hofmann
    4.8k
    Nek ostane Livaja dole, sigurno je atmosfera fenomenalna s njim u ekipi, a odnosi njega i trenera su na vrhunskoj razini. Radili su Boga od njega, nek se malo zažari, a onda da vidimo rasplet situacije.
  • fakin
    3k
    Danas završava prijelazni rok u grckoj tako da nece ova trakavica dugo trajati
  • Mali Zeus
    20.2k
    Je li netko napisao da je Livaja ponuđen PAO-u?
  • Jurki
    22.8k
    imamo mi jednog.. damo ga u pola cijene.. 500 keka i vozi, Peric gratis.

Kaj se Livaje tice.. steta bi bilo da ode u Grcku. Em bi sigurno nesto zaradili na njemu, rijesili bi se njegove ogromne place, a bome i tempirane bombe u svlacionici.
    Navijam da zalizano krme bez vozacke dozvole ostane u Splitu.
    Iris ostani.
  • gaTeDZG
    2.7k
    ArCuXq.jpg

Još do prije par sati naslađivali su se kako nam je Panata "ukrala" Jagušića, još im samo to fali do ekstaze, slikovito.
  • Crni86
    19.8k
    oni imaju s livajom problem kao barca s messijem zadnjih sezonu dve njegovog boravka.

Ja sam dojma da ce oni prodisat kad on ode jer ce se onda mozda pocet i slagat ekipa s nekim smislom, a ne da se udovolji i prilagodi jednom igracu.
  • crophantom
    3k
    Za njih bi i kratkoročno, a pogotovo dugoročno bila fantastična vijest da Livaja ode.
    Tako da navijam da ostane i da nokautira Garciu ko zaštitara na Bledu u nekom trenu, to bi bio epskim kraj
  • T90d
    2.7k
    Ako ode u Grčku, tko će mu čuvati bakicu u Splitu? Radi nje se i vratio. A ako je ona u Splitu, tko će ga voziti na treninge i utakmice, Atena nije mal grad kao Split da može biciklom. Ne vjerujem da će mu zeleni tolerirati zatvaranje noćnih klubova, ne zalaganje na treninzima, šetnje na utakmicama.
    Rok je večeras do ponoći.
    Možda je on ponuđen njima, ali sam neće otići, ima još godinu dana garantirani prihod od preko milje € pa može u mirovinu. Od napada ga čuva Torcida.

Za nas bolje da ostane dolje, da ih još malo prca u mozak, jer su mu dali ključeve kluba u ruke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet