• Sajla
    17.5k
    7.12. produženo članstvo mojih starijih ukućana, jučer stigla članska na kućnu adresu (u ZG). pričekaj još koji dan. a onda piši ovdje:
    Screenshot-2026-02-05-162031.jpg

hvala za info. za sebe sam odabrao podizanje na stadionu, isto dobio mail danas pa si mi ušparao jedan odlazak do stadiona :)
  • MateG
    163
    Preuzmi svoju člansku!

Dinamo već broji gotovo 38.000 članica i članova - više no ikada u ovo doba godine. Hvala vam na tome!

Svima koji su se učlanili do 25. siječnja članske iskaznice poslane su poštom, pri čemu smo prioritet dali onima koji su se učlanili fizičkim putem jer oni nisu bili u mogućnosti koristiti digitalnu člansku iskaznicu.

️ Za sve koji su odabrali opciju preuzimanja na stadionu - punkt za preuzimanje počinje s radom u ponedjeljak, 9. veljače.

Biti član Dinama ponos je i obveza svakog pravog dinamovca, ali i velika odgovornost - članovi su vlasnici našeg kluba, čuvari njegovog identiteta i tradicije, temelj Dinama kojeg gradimo za generacije. Ako još nisi, učlani se u Dinamo i pokaži gdje pripadaš!

https://gnkdinamo.hr/hr/clanstvo
  • Probirštift
    1.2k
    Taman na rođendan preuzmem mogu mi odma čestitku dati :rofl:
  • mali M
    9.5k
    Vezano za nas kaj smo stavili preuzimanje na stadionu... Hoćemo dobit kakvu poruku kad je gotova ili?
  • Sajla
    17.5k
    danas sam dobio mail da je gotova i može se podignuti na stadionu, valjda će i tebi uskoro stići.
  • Nolifer
    13.9k
    Ja sam samo prije deset dana dobio da je u fazi odobrenja, još nema novosti. U digitalnom obliku je imam, ali ne i fizičkom.... Ako sam stavio opciju tada da mi se pošalje poštom, ne moram onda na stadion ili!?
  • MateG
    163
    tako je, ne moraš na stadion, doć će poštom
    Ako pitaš kad? Uzdaj se u HP…
    Ako ti ne dođe kroz par tjedana javi se na mail od članstva
  • Nolifer
    13.9k
    Ako pitaš kad? Uzdaj se u HP…MateG

Super, hvala :up:

Bolje da imaju novu uslugu, HP spori paket, a ne brzi kak su se najavili, hahaha, :lol:

I moram pohvalit, da u app konačno vidim povijest članskih iskaznica! :clap:
  • mali M
    9.5k
    danas sam dobio mailSajla

E pa to pitam, znači dobit ću mail.. oki.. do tada, digitalna it is
  • Droljo
    25k
    Ja sam u prvom mjesecu produžio i prekjučer je došla doma. + mirisni dresić :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.