• Noel
    19.1k
    Ajmo svi skupa pričekat sutra. Garantiram da ide preokret.
  • Markelo
    3.7k
    Najveći ulazni transfer PAO je 8 milja od prije 15 godina, šta preko noći su eto odlučili učinit Jagušića četvrtim najvećim transferom u povijesti. Tko to puši?
  • Haza
    12k
    Ma Slaven Belupo je iskoristio Dinamo za dizanje cijene Pao, vjerojatno su duze vrijeme u pregovorima a dinamo samo poslužio da digne cijenuDudu9

Ne bi išao ovako daleko. Iako, Grci su malog zvali prije 3 tjedna nakon što im je propao Fruk. Prvi izbor im je bio Fruk, ali su ponudili više manje istu lovu koju su sad dali za Jagu. Rijeka je tražila više.
    Ali zar stvarno netko misli da je Jaga trebao nas za dizanje cijene (uostalom mi smo ponudili 2 oni 5.2 mil eura).
    Mi smo sad imali jedan vakum period od prolaska prijelaznog roka u ligi petica do ove ponude kad smo ga mogli uzeti, ali smo to morali učiniti u par dana, nismo i gotova stvar. Villara smo dogovorili u 2 dana, trebali smo i sad biti brži, ali smo se kladili na iscrpljivanje i izgubili.
    Ali prijelazni rok nije gotov, bit će još dobrih vijesti.
  • rokikaciga
    10.8k
    Meni je fascinantno da je Mišković odbio 6 milja za Fruka, a sad je na navodnih 4 milje već.
  • Jaro
    11.8k
    bit će još dobrih vijesti.Haza

reci da propada posao s Matkovicem i meni dosta :lol:
  • ElDorado
    9.9k
    nemre ga ni Bara utopit
  • Haza
    12k
    reci da propada posao s Matkovicem i meni dostaJaro

Ja ne navijam za njega, ali ima potencijal, to mu nitko ne može uzeti. Samo prenosim da je on osobni odabir Bobana. To nije nikakva tajna. Nije ni tajna da mali silno želi kod nas, a to mi se sviđa.
    Jaga, bez obzira na sve, da je silno htio kod nas bi došao. Pao mu je grozan odabir za razvoj, o kojem on i Škegro trube. Otišli su na kraju za lovom u trenutno 5 klub u Grčkoj.
  • NORTE
    22.4k
    osobni odabir Bobana. To nije nikakva tajna. Nije ni tajna da mali silno želi kod nasHaza

Transfer Kulenovića otvara prostor minutama za Matkovića, sve jasno kao dan.
  • Ivdzo11
    9.1k
    sve je to divno krasno, ali nece ga ni Osijek samo tako dati, a pogotovo nama, gdje uvijek pokazuje neke misice nad nama
  • dzis
    1.4k
    Bas steta za malog. Ponavljam se ali jbt bas sam se nadao. Neka mu sa srecom.

I ostavite se Haze i fazeN. Nitko vas ne tjera da se hvatate na svaku njihovu. Ljudi pomognu daju info tu i tamo fulaju ili se dogodi obrat i ostanu popljuvani. Debilizam.

Decki bez vas forum nebi bio isti. Samo naprijed
  • keppi
    526
    Očito nam Jagušić nije bio suđen.... idemo dalje.
    Nisam od onih koji sumnjaju u Hazina javljanja, ali moram priznati da sam bio uvjeren da Osijek neće ni htjeti razgovarati o Matkoviću pa su mi ove Hazine najave o njemu poprilično iznenađenje.
  • Dadox
    1.3k
    onda to opet gura Bakrara na krilo na koje se vraća Lisica pa će se Topića gurati opet na tribinu.
  • Haza
    12k
    sve je to divno krasno, ali nece ga ni Osijek samo tako dati, a pogotovo nama, gdje uvijek pokazuje neke misice nad namaIvdzo11

Za razliku od svih prije priča s Osijekom, sad je situacija da igrač radi pritisak da dođe, a to mijenja pravila igre.
  • CastAway1986
    5.3k
    Štetat za Jagušića stvarno sam zelio da dođe ..Al ocita ta prica nije imala sretan kraj ..

Matković moze igrati i lijevo krilo i napadača ..Mislim da bi mogao biti dobar transfer..
  • emilperska
    14.7k
    Ako je istina da je Lisica spreman, a uvjerili smo se da je Topić potentno krilo s tek 21 godinom. Ne vidim smisla u dovođenju neke plačipičke kao Šotiček zajedno s njegovim starim koji će kod svih novinara i po bircevima cmizdrit jer mali nije starter ni kod nas. Plus navodne kombe s Danijem..

Po tome bi s 1 zdravog desnog krila dosli na 4 + Bakrar, a nijedno nije momentalna klasa.

Vjerovao sam u Topića na ljeto, vjerujem i sad. U tom malome ima nešto, a i Lisica se vraća uz Bakrara.

Basel je slabiji klub Dinama, Šotiček je tamo trenutno 5.krilo.

Prirodnije je onda se kockat s Matkovićem jer smo tamo deficitarni ionako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet