• Davieboy86
    1.2k
    Decko , malo smiri hormone.Zacrveni oci jednom trubom i opusti se. Poceo si da pilas prika
  • krvaveoči
    50
    ma poanta cijele price je da Bara se gura jako u klub,u kojem ima igrače i sad je potpisao glavnog trenera isto tog kluba.
  • Orc123
    15k
    daj mi reci da si otac i da ti sin talent poput Jage, da navijas za Dinamo, da ti se otvorilo mjesto u Dinamu da imas realne sanse odmah upasti u prvih 11 i da imas ponude na stolu od Brage, Pao, Werder i Dinamo, sta bi mu ti savjetovao? Gdje ce te istrpiti vise? Gdje ces se moc u bilo kojem trenu zaletjet materi na rucak, na razgovor, gdje ce ti frendovi biti na 30km od tebe? Gdje ces imati bolji izlog od Dinama? Dinamo je najzdravija međustepenica za najvece talente HNL-a i cijena ne moze biti ista za Dinamo i Pao, ne moze! Jer ako Dinamo mora gledati za interes HRV nogometa onda bi to valjda mogli i jedan Slaven, Loxa, Osijek. . .
  • Orc123
    15k
    Jaga pokrio Tabinasa :lol:
  • Jurki
    22.8k
    E moj Jagusicu.. Grcka.. uzas, jebeni uzas.
    Smece i sranje od lige.
    Isti kurac Turska, Grcka, Italija.

Mogel je Zvonareka pitati kak to izgleda kad odes van kao neafirmirani igrac.

Sad je u Grasshoppersu, Švicarskoj Gorici..
  • rioda
    13.5k
    Al zajebanciju na stranu, prešao je s ranga plaće Međimurja, VŽ, Belupa, naravno da ce covjek naci managera.crophantom

Da, prevelika mu je ovo plaća, bolje da daje neki postotak menadžeru. Još mu ovaj usput može predlagati da Varelica igra što više
  • Mlađi referent
    15.1k
    Dobit ćemo 50k ak Jaga ode u PAO
    ez money
    wolfgang14

Nabili mu cijenu s fejk ponudom i sad lagano parica u džep, ni orali ni kopali.
  • Dendle71
    276
    tvoja poruka glasi ovako nekako: "meni je smjesno da smo se toj strani okrenuli" zato sam rekao da ne kuzim tko smo mi? Dinamo? Kome smo se okrenuli? Bari? Pa kovacevic sam bira svog menedzera. No możda sam krivo shvatio tvoj post.
  • ElDorado
    9.9k
    Najapsurdnije je da je taj mngr laprdao o razvojnom programu, da je predsjednik Slavena lupao o interesu igrača. I onda ga posalju u Grčku. Čestitam.
  • krvaveoči
    50
    ma sve Oke,nek bira.
  • hardek
    8.8k
    Jedna od najčudnijih transfer saga u zadnje vrijeme. Mi nudimo 1,75 oni traže 3, a prodaju ga za 6. Ali navodno je mogao biti naš za 3? Kae ovo frende
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Pustite Baru, rekao sam vam 100 puta, s Barom uvijek znaš na čemu si, Bara uzme, ali i vrati…. Nije pozitivan lik, nije ni negativan… čovjek ima svoj interes, otvoren je vis a vi toga, ne igra “prljavo”, ispoštuje svoj dio dogovora, uvijek gleda kako vjetar puše… Čovjek gleda svoj interes, ali i gleda dugoročno, dugoročno zna da ne može s Dinamom na nož i ne planira nas zajebati za 5 centi da vise nikad ne pričamo s njim… Uzme Belinha, da nam Varelu, uzme Chelfija, vrati nam Livija…. nije anđeo, nije demon… Čovjek je realno uspješan u tome sto radi, mi s njime možemo poslovati da vuk bude sit i koza cijela dugoročno….
  • Orc123
    15k
    E sad Bobane, kako znas i umijes, a Boga mi znas, iskoristi sve svoje pregovaracke kvalitete i dovedi nam drugog talentiranog klinca, mozda i veceg talenta Danija iz Barce!

Jaga, mogao si ali nisi htio, ali mi vec imamo Stojka tu, imamo i Vidu....na toj poziciji mi nismo deficitarni...trebaju nam krila, brzina, tehnika i moc ponavljanja! Ajmoo
  • GOAT
    4.8k
    Opet Roman Reigns dobija hvalospjeve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.