• Sajla
    17.5k
    Olympiacos dobio svoju zaostalu utakmicu i sad je prvi u Grčkoj, a vodi i na tablici koeficijenata za direktni ulazak u LP. PAOK ima 2 boda manje i odgođenu utakmicu koju igra za mjesec dana (4.3.) - samo za usporedbu ako uđete u razgovor s onima koji tvrde kako nigdje drugdje nema odgađanja utakmica nego je to bilo samo u HNL.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Samo da mi uzmemo ovaj naslov, da se radujemo ponovo proslavimo. Sad barem znamo da će se povlačiti pravi potezi izvan terena,nema straha više . Pa onda stepenicu po stepenicu idemo. Imamo još dosta utakmica za uigravanje , za skeniranje materijala i za doselekcije. Na ljeto smo bez Zagorca ,Perića definitivno, a u kvalama ako nisi našpanan slijedi sudbina tovara
  • Ludovic IX
    10.5k
    mi smo kraljevi kvalifikacija.. samo jednom do grupa nismo stigli u zadnjih 19 godina.. od Auxerrea koji nas je izbacio 2006-e, preko Ajaxa kad smo ušli u EL 2007-e pa do Qarabaga lani, samo je Skenderbau nas izbacio iz Europe..
  • prefontaine
    6.6k
    Jebes Europu koja počinje u devetom mjesecu. Imali smo to ove sezone, pa smo dobili to što smo dobili. Prava Europa počinje u sedmom i Dinamo se gleda na moru.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Paradoksalno, nije čak niti loše sad odigrat kvalifikacije ne bi li skupili za nacionalni pokoji bod više jer nam curi da padnemo u Q1.
  • Paggini
    75.3k
    Jebe me što ne znam tko trenutno igra u Astani, fali mi analiza i trenutna situacija Marina Tomasova u svim medijima, daj mi ta srpanjska ljetna pretkola za nas sirotinju koja mora bit u Zagrebu i ide na more samo par subota putem bus putovanja u malinsku sa slipa papira s tramvajske stanice :cry: :cry:
  • Dr Hofmann
    4.7k
    Bila bi tragedija da, prije nego što odemo na Kranjču, ne odigramo jedne ljetne kvalifikacije na Maksimiru. Daj moćne Lincoln Red Impse 29.07. u polupraznom Zagrebu. U 63. minuti 0-0, sparina ubija, Dinamo igra za kurac. Zona gori, Kovačević je narodni neprijatelj, zakaj smo prodali Mudražiju.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Još gore, vratit će nam se s posudbe bez otkupa i ponovno zašto ne igra :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Naša nadanja za skupljanjem europskog koeficijenta protiv taloga europskog klupskog nogometa se obično završi tako da lovimo izjednačenje u kasne posljepodnevne sate protiv Petrocuba u Moldaviji, dok nas HRT uvjerava da je bilo dugačko putovanje, da se nije mogao organizirati čarter let, pa je momčad letila do Bukurešta, a zatim se uputila na pravu avanturu do Kišinjeva na kojem Petrocub igra svoje domaće utakmice, jer njihov stadion u Hincestiju ne ispunjava temeljne UEFA standarde i izgleda poput igrališta Odranskog Obreža, a upravo u tom trenutku u zadnjim minutama utakmice Zajc zabija iz odbijanca za 1:1 i lakši povratak na Maksimir.

Naravno u uzvratu na Maksimiru na teškoj sparini i hladu koji polako pada preko pola igrališta zabijamo tek u 74. minuti i izbacujemo Moldavce. Sad kad ovo pišem shvatim da su ovi direktni ulazi u playoff i skupine bili teški utter woke nonsense i nije mi jasno kako sam živio bez drugih pretkola.
  • Noel
    19.1k
    Jebes Europu koja počinje u devetom mjesecu. Imali smo to ove sezone, pa smo dobili to što smo dobili. Prava Europa počinje u sedmom i Dinamo se gleda na moru.prefontaine

Nema mi milije nego kad negdje na moru u birtiji gledam Dinamo koji gostuje u kazahstanskoj pripizdini a kamerman utakmice nemre ulovit ni jednu akciju kak spada. To je nevjerojatno kak su u tim pretkolima uvijek bili neki retardirani kamermani koje je i Jasmin Agić uspio zavaljat sa lažnjakom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.