• Thor
    1.9k
    kolko sam shvatio to bi i bila idea za malog da se kao digne kod nas.
  • E46
    2k
    zato sam i napisao ako je istina. Sumjam svakako da je.
  • Droljo
    25k
    . u četvrtoj ligi u 19 tekmi 3 golaKumerle

Meni smrdi na loše fizikalije. Dribler je čudo, ali da ga nisu mogli u drugu ligu stavit na posudbu ili nešto slično, je baš čudno. Ima i godina.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Ne vidim razlog Barcelone zašto ga ne bi pustili. Njima je svaki euro važan da bi mogli Rashforda registrirat na ljeto, očito je ovo igrač na kojeg ne računaju, a isto tako već je on star pomalo. Na ljeto kad počne sezona će već imat napunjenih 21,dosta staro za igrača koji nije okusio seniore. Tako da meni više ima smisla da igrač ne želi nego da ga Barcelona ne pusti.
  • rokikaciga
    10.8k
    Barcelona je 12 milja u "minusu" prema financijskom fair playu Primere da moze trositi 1/1 koliko i zaradi. Sada imaju restrikcije koje traju jos otkad je Messi otisao iz kluba. Njima stvarno treba svaki cent.
  • mali M
    9.5k
    . u četvrtoj ligi u 19 tekmi 3 gola
    — Kumerle

Meni smrdi na loše fizikalije
    Droljo

Dobro budimo fer i recimo i 7 asistencija... I pitanje s kakvim suigračima igra ako su uspjeli ispasti iz 3 lige u 4. Sve to ima svoje, ali da, znamo da ga prva momčad Barce prati i pozove ga tu i tamo, ali ima razloga sigurno što ga u tim godinama još ne zadržava u krugu prve momčadi...
  • krvaveoči
    46
    sigurno da je igrač dao zeleno svijetlo,inače ne vidim smisao da bi se išlo povezivat ako igrač ne želi.
  • Mr Anderson
    17.4k
    I da ga dovedemo, neće moći igrati Europu. Ne bih baš rekao da nam je potreban za HNL. Bolje da pokušamo Cordobu oživjeti.
  • Ludovic IX
    10.4k
    danas jedna ponuda za Jagušića.. sutra 250k manja jer ne može igrat europu
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Meni je jedino Vidović "uljez" u ovim planovima momčadi. Ako se stvarno ide i na Danija i na Jagušića, onda tu on gubi minute. A stvarno mislim da bi bilo neki vrag od njega, samo mu treba konstanta, možda i posudba negdje na pola godine da uhvati ritam. Zaboravljamo da je došo kod nas nakon ozljede.
  • Droljo
    25k
    posudba negdjeDragon1Warrior123

To bi mu bila jubilarna 80ta posudba. Koliko se to njemu da uopće?
  • Mr Anderson
    17.4k
    možda i posudba negdje na pola godine da uhvati ritamDragon1Warrior123

Kakva posudba? Ne možemo više nikog slati na posudbe.
  • Jurki
    22.8k

Zakaj mislis da za Vidovica nebi bilo minuta?
    Kad se prodalo Ljubicica, poslalo na posudbe Villara i Mudrog, prica je bila da imamo malo veznjaka, sad ako dojde Jagusic - prevec. :rofl:

Misic, Soldo, Zajc, Stojke, Vidovic i Jagusic ako dojde. 6 veznjaka za 3 pozicije taman poduplano. Veznjaci se najvise trose i mozes ih komotno svih 6 izrotirati.

Bennacer je out minimalno mjesec dana te je pitanje kad i u kakvom se bu stanju vrnul.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Kako kolega @Mr Anderson zbori ,.nema posudbi više , imamo ih već 6 na posudbama ,ljudi postoje osnovna pravila . Zato je mali Živković i vraćen sa posudbe , raskinut pa je sad vukovarov igrač . A Vidović se polako diže ,dobit će minuta kod nas koje su mu potrebne
  • ElDorado
    9.8k
    Vidović je bio dobar protiv Vukovara. Po meni i dalje naš najbolji tehničar i dribler u veznom redu. Popravio je i defanzivu značajno. Ok to je bio Vukovar znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.