• Georginho
    480
    :yikes:
    Odakle Čuji Dopu ovoliko golova?! Kažu da je bio drvo
    prefontaine

Tad je još bio grm
  • cibona
    7.8k
    Dobar :rofl: :rofl:
  • Masto
    1.1k
    ako se ne varam sutra je zadnji dan za prijavu za eu ligu
    Očekujem iznenađenja danas i sutra
  • Ivdzo11
    9.1k
    5% da ce se zuriti za nekog novog da ga registriraju...

Livakovic, Bennacer i netko treci (Lisica)
  • keppi
    522
    Ovaj Mati nas je zbilja jučer dobro "cimnuo"...kakav bombarder.
    Nadam se da će se Haza i danas javiti i to naravno s dobrim vijestima, te nam malo približiti trenutno stanje pregovora.
    Bilo bi zbilja u neku ruku glupo da ako i dođe ne može igrati Europu pa nam u tom smislu sat nemilosrdo otkucava.
  • Haza
    11.9k
    Korak nazad smo na temu Jagušića, korak naprijed na temu Matković. Znamo uvjete Belupa oko fiksne odštete, to moramo ispoštovati inače ništa od transfera. Traže korektnu lovu, na nama je. Detalje neću pisati.
    Gotovo 100 posto Jagušić neće stići (ako uopće dođe) danas ili sutra, tako da neće biti prijavljen za EL.
  • rokikaciga
    10.7k
    Ajde Adriano, odradi "ujutro sam plivao na soderici, a popodne sam vec potpisao za Dinamo"
  • Haza
    11.9k
    Ajde Adriano, odradi "ujutro sam plivao na soderici, a popodne sam vec potpisao za Dinamo"rokikaciga

Adrian je dogovorio s nama osobne uvjete, on nije problem.
  • keppi
    522

Ako je moguće da nam Haza objasniš malo konkretnije ovaj dio "korak naprijed na temu Matković"?
  • rokikaciga
    10.7k
    Sprdam se kak je Jakir dosao iz Rijeke.

Al nije Markulin nije bio "u vinklu" nikad.
  • mrgud
    703
    Haza Dani ?
  • keppi
    522
    Postoji li mogućnost eventalnog potpisa uz naknadni liječnički?
  • ElDorado
    9.8k
    Gade mi se više te ucjene od pik zibner klubova iz HNLa. A svi žive i opstaju na naš račun. Pa nek ga prodaju u Real kad su tak sposobni. Ako vjeruju u svog igrača ne razumijem tu nakaradnu logiku da ne računaju još na dodatak od daljnje prodaje u budućnosti.
  • austrijanac
    9.7k
    Belupo će rasprodat vise od pola ekipe ove godine, svi ce otic, osim Čove vjerojatno, tako da su ovo samo igrice.

Najbolje se vide razno razne patke kad se tvrdilo da je Werder poslao više od pet milja navodno, a sad odjednom je nasa ponuda (koja nije ni tri milje) je jako blizu Werderovoj i bolja od Bragine.
  • fakin
    2.9k
    faze je jucer napisao da je Jagusic novi igrac Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention