• njurci10
    448
    a neki vremenski okvir?
    Prije ili poslije registracija za Europu?
    Mislim znam da je nezahvalno reci, ali mogućnosti?
  • Ivdzo11
    9.1k
    vjerojatno razlika transfera, a ne % iduce prodaje?
  • Crni86
    19.8k
    napiso je od zarade, tako da da. % od profita prodaje.
  • hardek
    8.7k
    Jebemu 30% je stvarno puno, al opet ako razmišljamo na način da do prije tjedan dana nije bilo realno ni da dođe može se progutat. Nadam se da će Boban to uspjet spustit na 20%, to bi bio top posao onda.

Radije ubacit nekih pola milje za nastupe i pola milje ako se kvalificiramo u LP al naravno tu se nešto i Belupo pita. Al opet kažem, ovo je dobar problem za imat jer je izgledalo kao da je prošao voz već
  • Zagi
    15.1k
    Osijek na nama uvijek pokazuje mišiće.Haza

osijek.jpg
  • Fan
    1.9k
    30% je strašno puno.
    3m + 30%, ako bude dobar, znači da nam je i igrački puno dao, ali da ga prodamo za recimo 20m, što je realno neki maximum HNLa, Belupo bi zaradio 5 milki, odnosno ukupno 8m eura, a mi 12.
    Ne znam, čini mi se malo previše, al eto, ako nam stvarno igrački toliko donese da s njim uđemo i u LP, jasno da je to top deal pa da se radi i o 50%.
    Da mu ne vjerujem ništa drugo, Zvoni bi vjerovao da može brutalno ispregovarat cijenu tako da ne brinem.
  • rioda
    13.5k

Nisam sto posto siguran da to tako funkcionira, ali se možda može dogovoriti niži fiksni iznos transfera od kojeg postotak ide njima, a onda dio na lako ostvarive bonuse koji bi išli samo nama.
  • blue heart 72
    3.1k
    Ako platimo Jagu 3 milijuna i 30 %, to je za mene definitivno puno previše. 30 posto bi im dao ako ga platimo milijun i pol, Ako ga platimo 3 milijuna, po meni je 10 posto razuman postotak.

To nema veze sa time,što sam očito jedan od rijetkih koji nije baš u toj mjeri oduševljen Jagom kao velika većina forumaša. Istina da igra jako dobru sezonu i mislim da ga trebamo pokušati dovesti, ali ima on još žganaca za pojesti.
  • Ljubo
    398
    svakako je to ogromna lova za jednog igrača iz HNLa, ali stvarno vjerujem da se isplati. Da kod nas neki igrac od 20 godina igra ovako već bi imali ponude u rangu 10m+.
  • Noel
    19.1k

Pa ne pita se tu samo Dinamo. Slaven Belupo gleda svoju korist. Kakav bi to posao bio za njih da nam daju Jagušića za 3 milje na rate? Moraju imat i nekakav postotak jer to tako funkcionira na nogometnom tržištu.

Uzimamo po meni možda i najboljeg igrača lige, najveći hrvatski potencijal nakon Vuškovića za 3 milje na rate. Daj Bože da ispuni potencijal i ode iz Dinama za 20 milja. Mi Belupu dajemo njegovih 30% od zarade a recimo iste uvjete postavimo npr. Leipzigu. Damo Jagušića za 20 milja i 30% od Leipzigove zarade. On ode za par godina u premier ligu za 50-60 milja Dinamo opet zarađuje ozbiljan novac.

Tako funkcionira nogometno tržište. Ti gledaš ovaj transfer Jagušića u Dinamo kratkoročno, netko u klubu ipak dugoročno.
  • jedan u nizu
    17.3k
    Ako damo 3mil + 30%, i onda ga prodamo za 20mil, onda je to sve skupa 8 mil Slavenu.

Mi i dalje profitiramo 12mil (place necemo racunati) i igraca koji nam je toliko pomogao u nekom vremenskom razdoblju, jer da nije, nebi ga utopili za 20.

Tko to nebi htio? Top igraca na dvije-tri godine i 12mil u dzep.
    I jos potencijalni bonusi od preprodaje dalje.

Daj nam odmah 5 takvih, fala
  • JMastermind
    1.3k
    Nije to uopće toliko loše kao što se predstavlja, i dugoročno zapravo donosi više dobroga nego lošega.

Nama klubovi daju igrača za normalnu ili eventualno malo diskontiranu cijenu i pritom ne prave previše problema. Ostanemo u dobrim odnosima, a fine novce koje dobiju od razlike transfera mogu uložiti dalje i time same sebe podići na višlju razinu.

Odradimo par takvih godišnje, i gle HNL-a na višljoj razini.
  • criticus
    6k
    Za moj ukus previše. Ali ja ne vidim u njemu to nešto što većina vidi.

, a fine novce koje dobiju od razlike transfera mogu uložiti dalje i time same sebe podići na višlju razinu.JMastermind

Bojin se sa precjenjuješ naše klubove. Te pare će završit svagdi osim tamo di tribaju.
  • blue heart 72
    3.1k
    isti slučaj i kod mene
  • prefontaine
    6.5k
    2013./14.: Čop 32Krizy

:yikes:
    Odakle Čuji Dopu ovoliko golova?! Kažu da je bio drvo
bold
italic
underline
strike