• Zvonkec
    503
    ma uvaljat će još koji do kraja
  • GOAT
    4.8k
    xG za nas mora bit preko 5 ovo nema nigdje :lol:
  • Crusades
    21.8k
    Totalna dominacija, trebali smo vodit 3-0. Rjesit ovo sto brze da ne bi bio neki krumpir.
  • DiddyGuela
    5.4k
    Zasluzeno vodstvo. Zabiti sto prije jos jedan pa izvaditi Misica iz igre jer je bojim se jedan faul udaljen od zutog kartona.
  • Samo Dinamo ja volim
    29
    +7 vjerojatno na kraju,Livi se vratio,pa još samo da Dani potpiše danas i nikad bolji ponedjeljak
  • Crni86
    19.7k
    Meni je galesic danas bolji na lopti od sergija

Topic i zajc su mi trenutno ispod razine. Ostali svi dobri
  • Praskaton
    5.4k
    Odlično poluvrijeme,malo više koncentracije i riješit ovo mirno.
  • Xpert1992
    399
    Pa ko je ovaj golman Vukovara? Peti ove godine. Stari moj mi muku mucili sa Nevisticem a ispada da boljeg golmana nadjes u prvom kontenjeru.

Mi igramo strasno dobro. Beljo odjednom ko da je zaboravio nogomet igrat, a bio ubojica do neki dan.
  • CerealKiller
    198
    Na ovakvim tekmama smo znali gubiti bodove gdje fulamo 5 zicera i onda primimo gol iz prvog šuta ali nekako sam sada sigurniji kad je Livi na golu
  • ShanKu
    2k
    skakao na tribini ko skakavac
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Galešić prečka. Topić udarac, Stojković dobar udarac. Poništen gol, Beljo 1n1 promašio iako je offside sviran.
    Beljo promašio glavom čist gol.

Trebalo je 3-4 razlike poluvrijeme minimalno biti. Soidno-dobro igramo.

Treba sad u drugom dat još jedan, da ne bi bilo kasnije slučajno ikakvih nepotrebnih komplikacija.
  • hardek
    8.6k
    Realno imalo smo puno tekmi ove sezone di smo na mali xg zabili dosta golova, mora se potrefit i tekma di ne uđe dosta toga. Ono bitno je da vodimo unatoč tome.

Btw. mazohistički sam malo i želio da Vukovar nešto stvori čisto da vidimo Livija na djelu. Na onaj udarac Puljića nisam ni trepnuo, da je Neva na golu herc bi me strefio
  • Crni86
    19.7k
    Na onaj udarac Puljića nisam ni trepnuo, da je Neva na golu herc bi me strefiohardek

Znam kako ti je :lol:
  • hardek
    8.6k
    Meni je galesic danas bolji na lopti od sergijaCrni86

Nevoljko moram priznati da je Sergi u padu forme, što i nije čudno za stopera u tim godinama. Isto tako, vidi se i kočnica kod Valinčića nakon ozljede. Trebat će i njemu da se opusti i uđe u formu opet.
  • Varela23
    17

istu stvar pomislio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.